Maxicep E-Dergi Tanıtım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Maxicep E-Dergi Tanıtım
Arkadaşlar forumda aradım daha önce bir çok e-dergi için istek konu açılmış ve bir sürü kişi olumlu cevaplarını yazmış. Olumsuz cevapları ben görmedim..

Bende kendi kendime bir karar aldım ve e-dergi çıkarmaya karar verdim. Bu e-dergi pdf şeklinde olacak..
Adobe Reader yüklü olan tüm bilgisayarlarda okunabilecek..

Dergideki içeriğin birazını buldum..

Dergide bilişim haberleri,oyun tanıtım, ürün tanıtımları olacak. Dergiyi biraz hazırladım.. Derginin ilk ve diğer sayılarında yardımcı olmak isteyenler mesaj atabilir...

Çok iyi derecede photoshop bilen
Özgün yazılar yazabilen
Uzun makalaler (oyun, ürün tanıtım) yazabilen

elemanlar aranmaktadır

En önemlisi adminler izin verirse bu dergi çıkmaya başlayacak..

Tepkiler: hobba11
PDF şeklinde e-dergi bence gereksiz
PDF şeklinde olmazsa olabilir Ama PDF şeklinde ben karşıyım Ve ilk olumsuz yorum

E-Dergi güzel fikir fakat PDF şeklinde değilde Web üzerinde Avon kataloğunun ki gibi olabilir
PDF olacaksa hiç olmasın daha iyi

Revengeful

Emekli Yönetici
Hakan her zaman ilklere imza atar.

Bence farketmez

ama web üzerinde dergi yapmayı bilmiyorum.. ilk saysını bi pdf olarak çıkaralım.. sonraki sayıları daha iyi yaparız..

Sen bilmiyorsun ama ben biliyorum Ben yapmak için gönüllüyüm , yönetim kabul ederse ilk sayısını en yakın zamanda çıkartırız hatta

Reşwan

Emekli Yönetici
Arkadaşar aklıma takıldı maxicep portal ana sayfa zaten dediğiniz bütün içeriği sunuyor hemde canlı sürekli güncellenerek. yanlışmı yorumladım acaba.

Arkadaşar aklıma takıldı maxicep portal ana sayfa zaten dediğiniz bütün içeriği sunuyor hemde canlı sürekli güncellenerek. yanlışmı yorumladım acaba.
Bu farklı abi Genelde içeriği en iyi 3 program , en iyi 3 tema , en iyi 3 oyun ve ayın üyesi gibi içerikler yayınlanacak

Revengeful

Emekli Yönetici
Üyeler hakkında bölümü falan ?

Röportaj felan yaparsanız yurdum üyesi (sitem üyesi) olarak hazırım

Konu Sahibi
gespenst fikri ben çıkardım.. dergiyi ben yapacaktım sana ne oldu böyle

Konu Sahibi
gespenst fikri ben çıkardım.. dergiyi ben yapacaktım sana ne oldu böyle fikrimi çalma lütfennn

.BlueTR

Üye
bencede pdf olmasın elimde bi program var arkadaşta kabul ederse olur ben daha önce böyle bir fikiri admine sunmuştum fakat içeriği portalla aynı olduğu için pek sıcak bakılmadı.Benim sikrim swf yani görsel olarak müzikli çevirmeli vs. olacaktı

Revengeful

Emekli Yönetici
Fikrini çalmıyor ki ?

Tepkiler: Kobra_FighterTR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...