Maxicep e benden BİCİ BİCİ.. :).):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Sağolasın canım kardeşim..Benden yaşca ufaksın ondan canım die hitap ediyorum aman yanlış anlama.

Odysseus

Üye
DiaBLoS™;1380540' Alıntı:
İsteyenler , canı çekenler vs vs Adanaya davet ediyorum sizleri. Gelin , gerisine karışmayın.

Gelirsek bunu teklif ettiğine pişman olabilirsin. Baksana ne kadar istekliyiz. Sayı da artıyor

Feel It

Üye
DiaBLoS™;1381215' Alıntı:
Sağolasın canım kardeşim..Benden yaşca ufaksın ondan canım die hitap ediyorum aman yanlış anlama.
Estağfurullah abi o ne söz öyle yanlış anlarmıyım ben seni

çok güzel görünüyor hç yemedim acaba sipariş versek gelinceye kadar erir mi tarifini verin yapalim ya

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
çok güzel görünüyor hç yemedim acaba sipariş versek gelinceye kadar erir mi tarifini verin yapalim ya

Nadide , sıcak hava olduğu için bekletirsen maksimum 10 dakika içinde erir buzları.. Dolayısıyla tadı da kalmaz buzsuz..Sen gel , tadında ye ve İstanbula dön en iyisi bu.

İçindekiler: Buz , pudra şekeri , meyve , gül suyu , muhallebi bulunmaktadır. Fiyatı da ortalama 2 tl civarında. Tabi yerine ve semtine göre değişir.

gerçekten tadını çok merak ettim ama yok ki buralarda offf

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Atla uçağa gel.

Uçak vardır kesin.

Nedved

Emekli Yönetici
Süper görünüyor...Adana'ya uğrarsam mutlaka denerim...

DiaBLoS™;1382098' Alıntı:
Gelmeyenin... Diyorum ya siz gelin gerisine karışmayın..Urfa sıra gecesi bile düzenletecez.. Bici bici kebap vs vs bunlar kolay şeyler..

Arada Urfa varsa kalsın kardeşim ben almiyim..

Ole Olursada olsun bız senın ADANA'lı tanıyalım daha iyi

@y$é

Üye
hiç denemedim ama şimdi merak ettim tadını

Ali vallahi Gaziantep mutfağını tatlılarını içeceklerini açacağım MaxiCep'te ama senin konular sönük kalır ona acıyorum..

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Hodri meydan gözüm.

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Sonuna kadar .Taviz mekan şahıs vs v hiç farketmez.

Adanaya gelecekmişsin öyle duydum doğru mu.

Hee.. Ama zaman belli değil.. Gaziantep mutfağıyla başedemezsin be kardeşim.. Gel bu işten vazgeç..

derya58

Üye
Ben de hiç tatmadım umarım guzeldır, hele kı yaz ayıda kapıda superr olurdu heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...