Maxicep Dövüş Sporları Sporcuları Klubünü kurmuş bulunuyorum.Buyrun gelin yararlı paylaşmlar yapalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep Dövüş Sporları Sporcuları Klubünü kurmuş bulunuyorum.Buyrun gelin yararlı paylaşmlar yapalım
Ben şuan boks ile uğraşıyorum.Boks, iki kişinin boks hakemi gözetiminde karşılıklı yumruklaşarak; her kafaya vurduklarında tek puan topladıkları spor müsabakasıdır. Belden aşağıya ve enseye vurmak, sporcunun kendi etrafında 360 derece dönmesi, avuç içi (eldivenin beyaz boyalı bölgesi harici) vurmak , ses çıkarmak uyarı almasına neden olur, üç uyarı bir ihtar(-1 puan) alınmasına neden olur. Amatör boksörler 227 gr ağırlığında, profesyonel boksörler ise ağırlığı 170-283 gr arasında değişen eldivenler kullanırlar. Profesyonel boksörler yalnızca şort, amatör boksörler ise şort ve atlet giyer. Hem amatör hem de profesyonel boksörler karşılaşmada diş ve kasık koruyucuları kullanırlar. Amatör boksörler ayrıca koruyucu başlık da takarlar.

Yeni başladım eski boksörler tafsiye verirse memnun olurum.

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
Muay Thai yaptım. Kırmızı-beyaz pradjead seviyedeyim. Ayrica karate-do kahverengi kusak seviye 1deyim. Soru olursa cevaplayabilirim. Su an MMA ile uğraşıyorum.

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
Muay Thai yaptım. Kırmızı-beyaz pradjead seviyedeyim. Ayrica karate-do kahverengi kusak seviye 1deyim. Soru olursa cevaplayabilirim. Su an MMA ile uğraşıyorum.

Hocam dün ısındıktan sonra torbalara 2 dklık 10-15 set karmaşık şekilde vuruşlar yaptık.İlk başta solla sert kroşe ve direkler attım fakat 5 ten sonra sola acayip bi agrı girdi nerdeyse gard bile alamıyordum sizce solumu nasıl geliştirebilirim.Sağda hiç bi ağrı vs olmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...