maxicep dosya paylasma (yardim)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
maxicep dosya paylasma (yardim)
merhaba konuyu yanlis yere acdiysam ozur dilerim...
Ben maxicep-de dosya (tema) paylasmak istiyorum ve dosyanin fotorafinida paylasmak icin ne yapmaliyim? lutfen yardim edin,tesekkurler

A3rman

A3rman

Üye
Maxicep izni gerekiyor bildiğime göre , rapidshare , hotfile filan bi siteye upload et , linki paylaş ;)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Adminlerden birine başvurup yetki istemen gerekiyor :)

asigsasi

asigsasi

Üye
buraya resim yüklersin ve forumlar için olanı kopyalayıp mesaj editörüne yapıştır

buradanda dosyaları upload edersin

Legendary.

Legendary.

Üye
Sitenin sunucusunu kullanman için yetkiye ihtiyaç var.Onuda adminler veriyor..Tabiki almak için birşeyler yapmak lazım(Paylaşımlar,online süreleri vs.vs.)Evet tema paylaşıcaksan işinizi görür :oke: (Sınır 50 Mb-Her indirme sunucuda kalma süresini 30 gün arttırır).Upload ettiğiniz zaman size bir link verilecektir.[ U R L ] h t t p : / / [ / U R L ] aradan boşluk olmadan //'dan sonra yapıştırın. Eğer linke isim vermek istiyorsanız, misal: tıkla indir gibi. O zaman bu şekilde [ U R L = " L I N K " ] I S I M [ / U R L] Boşluk olmuyacak :oke:

Son bir hatırlatma,Paylaşım yapmak için resim koymak şart :ünlem: Yoksa onaylanmaz konunuz. Onuda şöyle anlatıyım [ I M G ] h t t p : / / [ / I M G ] şeklinde :oke:

:ünlem: "http://" koymayı unutmayın :ünlem:

Sıkıntı olursa pm atın yardımcı olurum,iyi forumlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt