Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
maxicep dosya paylasma (yardim)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orxan_92
Üye
Konu Sahibi
maxicep dosya paylasma (yardim)
merhaba konuyu yanlis yere acdiysam ozur dilerim...
Ben maxicep-de dosya (tema) paylasmak istiyorum ve dosyanin fotorafinida paylasmak icin ne yapmaliyim? lutfen yardim edin,tesekkurler
A3rman
Üye
Maxicep izni gerekiyor bildiğime göre , rapidshare , hotfile filan bi siteye upload et , linki paylaş
Kayahan14
Üye
Adminlerden birine başvurup yetki istemen gerekiyor
asigsasi
Üye
buraya resim yüklersin ve forumlar için olanı kopyalayıp mesaj editörüne yapıştır
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buradanda dosyaları upload edersin
Legendary.
Üye
Sitenin sunucusunu kullanman için yetkiye ihtiyaç var.Onuda adminler veriyor..Tabiki almak için birşeyler yapmak lazım(Paylaşımlar,online süreleri vs.vs.)Evet tema paylaşıcaksan
işinizi görür (Sınır 50 Mb-Her indirme sunucuda kalma süresini 30 gün arttırır).Upload ettiğiniz zaman size bir link verilecektir.[ U R L ] h t t p : / / [ / U R L ] aradan boşluk olmadan //'dan sonra yapıştırın. Eğer linke isim vermek istiyorsanız, misal: tıkla indir gibi. O zaman bu şekilde [ U R L = " L I N K " ] I S I M [ / U R L] Boşluk olmuyacak
Son bir hatırlatma,Paylaşım yapmak için resim koymak şart Yoksa onaylanmaz konunuz. Onuda şöyle anlatıyım [ I M G ] h t t p : / / [ / I M G ] şeklinde
"http://" koymayı unutmayın
Sıkıntı olursa pm atın yardımcı olurum,iyi forumlar