maxicep delileri :)

Sponsorlu Bağlantılar

' ChaKıL

' ChaKıL

Üye
bak seeennn :kop: bence o konuya hiç girmeyelim çenem iyi açılır söz konusu GALATASARAY sa :ehe

tek büyük ve tek gerçek GALATASARAY ;) :oke:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Konu beşiktaşsa gerisi tefarruattır.Beşiktaş dedin mi akan sular durur.:ehe:box

' ChaKıL

' ChaKıL

Üye
waaayy bana meydan okudun heee :ehe :box hadi bakalım :naughty:

kupalardan mı başlasak avrupa başarılarından mı yoksa :hmmm karar veremiyorum kiii :ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Bizim aşkımız renklere galibiyetmiş kupaymış bunlar sonra gelir tek gerçek siyah beyaz ölüm yaşam.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Evet Beşiktaş 3. büyük takımımızdır hakkını yemeyelim... :aha:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Buna kim karar veriyor :ehe

' ChaKıL

' ChaKıL

Üye
waaayyyyy :ehe sarı-kırmızı rengimiz aslan lakabımız bide armamız varkii dillere destan ;) daha ne olsun yaa :naughty: bütün yabancı dizilerde tutulan tek takım GALATASARAY.. örnek Turkish For Beginners ;)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
istatistikler... :ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
İşte beşiktaş harici takım taraftarlarının olaya bakış açısı istatistik.Şimdi kötüler ses yok noldu istatistik mistatistik :ehe biz iyiyiz şuan ama kötü durumda olsakta destekliyoruz iyi durumda olsakta.o yüzden en büyüğüz.Kimse yokken biz vardık :pro:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
yok yok bizim en büyük rakibimiz Fenerbahçe...işte ondan sonra da Beşiktaş geliyo... :D:D:D:D:D

' ChaKıL

' ChaKıL

Üye
hopp orda dur bakalım galatasaray taraftarı kadar takımını destekleyen var mı be bu sene ki kötü başlangıcına rağmen yine yanında olduk destek verdik ;)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
İşte beşiktaş harici takım taraftarlarının olaya bakış açısı istatistik.Şimdi kötüler ses yok noldu istatistik mistatistik :ehe biz iyiyiz şuan ama kötü durumda olsakta destekliyoruz iyi durumda olsakta.o yüzden en büyüğüz.Kimse yokken biz vardık :pro:

Ya bırak bu masalları... :ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
büyük dediğiniz iki takımında stadları boş :ehe desteğe bak futbolla alakaları kalmadı iki kötü maçtan sonra şimdi galibiyet aldı hepsi fanatik :kıskıs:

' ChaKıL

' ChaKıL

Üye
hiç te diil bizim stadımız her zaman doludur ;) senin dediğin gibi yenildiğimizde bıraksaydık takımımızı oooo naptın sen yaa..

ölümüne ultrAslan ulAn!! :oke:

--------------- Ekleme ---------------

hadi barış çubuğu uzatıyorum :nargile: :tebessüm:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Tam fanatik ya:ehe tamam pes ettiğine göre sorun yok :d: şaka yapıyorum :ehe

Barış çubuğunu aldım teşekkür ettim:ehe:sarıl:

' ChaKıL

' ChaKıL

Üye
Tam fanatik ya:ehe tamam pes ettiğine göre sorun yok :d: şaka yapıyorum :ehe

Barış çubuğunu aldım teşekkür ettim:ehe:sarıl:

baaakk kaşınıyosun yinesopa: neyse hadi bu seferlik acıdım :ehe:ehe rica ettim

ya artık gidim bi kahvaltı yapim yaa takıldım buraya kahvaltıyı unuttum:kop:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
o zmn şöyle yapın siz beşiktaş ın futbolcuları oynamasın çarşı oynasın maçları...çünkü bjk başarılarıyla deil çarşı grubuyla meşhur... :ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Kahvaltı :ohannes: :d: afiyet olsun bakalım :bye2:

Takipçi Satın Al

Üst Alt