maxicep delileri :)

Sponsorlu Bağlantılar

izmirligenc

izmirligenc

Üye
bu adam deli degil ki zr deli :kop:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:d:

izmirligenc

izmirligenc

Üye
:naughty::hmmm

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
noliyi burda

izmirligenc

izmirligenc

Üye
bisi olmuyor ama her an olabilir hissttt alyoo :ehe kim vay oyda :d::naughty: ya birak Allah askina biktim senden yaw artik arkana yaslan be adam dinlen biraz uzaklas hergun bktim seni gormektn ulkemde neler oli die takib ederken hep bu cikio yaw hep ayni seyler ya insan hic mi gelismeez degisik cumleler kurmayi denemez laynnn yuru gitttttttttttttt :kop::off:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
millet akıllanmış galiba kimse gelmiyor buraya :)

Revengeful

Emekli Yönetici
he noluyo ne hmm :S ne kim dedi onu he :S noluyo he :S

Revengeful

Emekli Yönetici
ha ne kim dedi onu he:S noluyo he:S ahada sakız :D peh böcekmiş ehh :S ne noluyo :S kim dedi....

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:fkr:

izmirligenc

izmirligenc

Üye
:ehe:kop::hmmm:box:d::naughty::ağlarım::oke::islik:bye2::sarıl::aha::off::op::op::op::op::op::op::op::nono:

banane banane beni op beni al :kop::kop::d::d::kop::kop:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:d: millet sıyırıyor :d:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bu grup tam senin için açılmış:d:

izmirligenc

izmirligenc

Üye
aynen burayi acana tesekkur borcluyum :kop: delidir ne yapsa yeridir halit kardesim :ehe
ya deli olmak ta Allahin bir lutfu akillip olup bilmem ne olmaktansa deli kalmayi tercih ederim die gibi bir soz vardi da tam hatirlayamadim neyse ya yarin bi parise gidem belki hastaneye yatirirlar orda dunya baskentinin deliler hastanesi :kop::d::kop::d::halay2::dance::destere::polis::polis::polis::polis::polis::polis::polis::polis::polis: bu tam beni andirio kirmizi isikli falan insanin akillanasi gelio ;)))

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:kop: kopmuşun konuyu ben açtım:D

izmirligenc

izmirligenc

Üye
sorma fena koptum :kop::ehe:ehe
ozaman konu icin tesekkur ederim halit kardesim cok iyi gelio bura girince vallahi gercekten :kop:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
arada gir çıldır bugün bjkde yendi zaten oh bee:d::oley:bud:

izmirligenc

izmirligenc

Üye
arada gir çıldır bugün bjkde yendi zaten oh bee:d::oley:bud:

hay hayy buyursun gelsin... iste geldimmm buydayimm :) :) :)) ya bu arada benim telfon pcmden daha hizli artik olmadi telden girelim zaten bill abi bizim win.7'ye reset atip durcakmis bide 2saate bir acaba bi konussak su iki saati biraz artirmazmiydi bunca yildir korsan musterisiyiz hicmi hatrimiz yokk

bill cevap veriyor bugune kadar somurdunuz beni gencliginize verdim ama canima tak etti yakalarsam mucuxxss

genc tebbesumle yaklasiyor... bill abi gel su isi tatliya baglayalim sen reset atmaktan vazgec 2011e kadar musade et win 8 cikarana kadar kullanalim su guzelim windows 7'i sonra sen reset atma valla bak biz ozaman 8'e geceriz ee yok illa reset atacam die israrliysan bizde buluruz bi caresini keseriz resetini
devami yarin :))

Takipçi Satın Al

Üst Alt