"Maxicep.Com Belgeseli" Kısa kısa ... 2004' den bu yana

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
süper gelişme olmuş tebrikler..

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
vaybe ne enteresan aklıma bile gelmiyor 2008 de üye olmuştum gerçi güzelmiş teşekkürler

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
çok gelişmiş 2004'den bu zamana kadar

batuone

Üye
çok duygulandım :spr

Revengeful

Emekli Yönetici
Ne günlerdi be..

( Sanki çok eskiyim :D )

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Çok İyi Belgesel Olmuş , MaxiCep'i Daha İyi Tanıyabildim

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Maxicep Hayatımın Parçası !

zaza

zaza

Üye
o yıllarda site ile uğraşmak zor olsa gerek millet daha yeni yeni bilgisayara geçiş yapıyordu ama bi yandan avantajı vardı zırt pırt açılan sitelerin olmaması ve gidilen yolda belkide cep sitelerinin fazla olmayışı bir bir avanatj sağlamış ve bu yüzden site tutulur olmuştur. çünkü o yıllarda sitelerin az olduğunu düşünürsek maxicepe çok yaradı. hayırlısı olsun

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
bende eski yılları özlüyorum , 2005 i , 2006 yı , ne yapalım , zaman su gibi akıyor , internetim olalı bir sene oldu , ekimde aldım , aralıkta buraya geldim , o zamanlar bilmiyordum forumları fazla , sonradan öğrendim , hep yeni arkadaşlar edindim , abilerle felan tanıştım , son 1 aydır takıldıgım yer burası , tek hedefim burası MaxiCep , Burayı Seviyorum :yuru

CoDeYs

CoDeYs

Üye
ozan abi konuyu hortlattım gibi oldu ama bi sorum olcak :)
maxicepte bir çok tema degişmiş malum 2011 de girdik herhangi bi degişiklik olcak mı yoksa 2012 demi yoksa süprizmi biraz merak ettim daha dogrusu bayadır merak ediyodum inş.mesajımı görür cevaplarsın :)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
2011 İçin Ayrı Bir Web Tasarımı İstiyoruz Ozan Abi :)

Necmati

Necmati

Üye
2011 Model Maxicep :naughty:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
msj atmayında msj ım sonlara gitmesin sonra görmezler:angry: :evet::sopa::bigstar:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
ozan abi konuyu hortlattım gibi oldu ama bi sorum olcak :)
maxicepte bir çok tema degişmiş malum 2011 de girdik herhangi bi degişiklik olcak mı yoksa 2012 demi yoksa süprizmi biraz merak ettim daha dogrusu bayadır merak ediyodum inş.mesajımı görür cevaplarsın :)

ozan abi daha sorumu cevaplamadı :) yada görmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt