Maxicep Bitane ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep Bitane ...
yöneticileri oldukça bilgisiz, emeğe saygı duymayan akabinde yaş sınırı gün geçtikçe düşen amacı sadece 'paylaşmak' olan bir üyeye yapmadığını bırakmayan rezil bir site...

diye bi yorum yapılmış bir forumda ve bunun gibi bir çok forumda bu siteyi ve forumu (maxicepi) kötülemişler bu durum beni çok üzdü
gerçekten iyi bir site ve forum ben bilmediği hep burda öğrendim ve öğrenmekteyim abilerim ve arkadaşlarım iyiki varsınız

• Beğen
Tepkiler: alisait07 ve Silinen Üye 988579

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Reklamin iyisi kotusu olmaz :)
Orda yazilanlarda oyle oldugunu gostermez dostum sende bunu kendin tecrube etmissin zaten.
Fakat herkes ayni duygulari paylasmayabilir ve bunu belirtme geregi duyabilir.

Mesela benimde bircok anlasmazligim oldu site yonetimi ile ama bunu her zaman site icinde cozdum hicbir zaman baska yerde yalan yanlis yazilar yazmadim yani kisilik meselesi.
Ve birsey daha buradaki yoneticilere baska forumlarda soylemedigini birakmayan kisiler bile daha sonra burada el ustunde tutuld. Ve ozel uye secildiler yani kafana takma boyle seyleri cunku bu yazilarin muhattabi kisiler sadece burada gonullu paylasim yapiyor diye o kisinin hakarete varan bu yazilarini gormezden gelebildi.

Kisacasi hersey unutulur reel olan maxiceptir

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, Emrgncy, -Börteçine- ve 3 diğerleri
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
yöneticileri oldukça bilgisiz, emeğe saygı duymayan akabinde yaş sınırı gün geçtikçe düşen amacı sadece 'paylaşmak' olan bir üyeye yapmadığını bırakmayan rezil bir site...

diye bi yorum yapılmış bir forumda ve bunun gibi bir çok forumda bu siteyi ve forumu (maxicepi) kötülemişler bu durum beni çok üzdü
gerçekten iyi bir site ve forum ben bilmediği hep burda öğrendim ve öğrenmekteyim abilerim ve arkadaşlarım iyiki varsınız
Kim demiş göster bana :mad:

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Orda yazilanlarda oyle oldugunu gostermez dostum sende bunu kendin tecrube etmissin zaten.

Mesela benimde bircok anlasmazligim oldu site yonetimi ile ama bunu her zaman site icinde cozdum hicbir zaman baska yerde yalan yanlis yazilar yazmadim yani kisilik meselesi.
Ve birsey daha buradaki yoneticilere baska forumlarda soylemedigini birakmayan kisiler bile daha sonra burada el ustunde tutuld. Ve ozel uye secildiler yani kafana takma boyle seyleri cunku bu yazilarin muhattabi kisiler sadece burada gonullu paylasim yapiyor diye o kisinin hakarete varan bu yazilarini gormezden gelebildi.

haklısın abim gerçek olan maxiceptir :D

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap

En iyisi ,insan böyle bi mahlûk hasetlikte sınır tanımıyoruz:(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Uzun lafa gerek yok MaxiCep'in kalitesi ortada kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim, narnia16, yaren_dede ve 1 kişi daha
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Uzun lafa gerek yok MaxiCep'in kalitesi ortada kardeşim.
Abi buna alıştım uzun zamandır burdayım elbet çekemeyen çıktı fakat şunu gördüm kü bazıları ise sorunu gerçekten güzel bi biçimde anlatıp çözümünü buluyor

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve OttomaN TigeR
esmeran3

esmeran3

Üye
Maxicep gibi bir aile var mı ya sor bakalım onlara?

ümran

Üye
:hmmm kimmiş bunlar

narnia16

narnia16

Üye
Meyve veren ağaç her zaman taşlanır.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation, UpOneTR ve OttomaN TigeR
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Diğer forumlarda bunları yazanlar bu forumdaki çok iyi kişilerdi bana çok saçma gelmişti ama eskide kaldı

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Diğer forumlarda bunları yazanlar bu forumdaki çok iyi kişilerdi bana çok saçma gelmişti ama eskide kaldı

Aynen bu forumda ki kişilerdi ama eskide kalmış dediğiniz gibi yaocak bişey yok

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14
emreli01

emreli01

Üye

Haklısın dedeee

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt