phasan Üye Cok guzel olmus yapanlarin eline saglikBoyle program ios da olmali butun yapimcilar cok ugrasip yapiyor
Cok guzel olmus yapanlarin eline saglikBoyle program ios da olmali butun yapimcilar cok ugrasip yapiyor
bLnmz Üye Konu Sahibi Yorumlar icin teşekkürler arkadaşlar. Dediğim gibi mobil temada izin olmadigi icin indirme yapmiyor. Siteye o yenilik gelirse uygulamada da otomatik çalışacaktır.
Yorumlar icin teşekkürler arkadaşlar. Dediğim gibi mobil temada izin olmadigi icin indirme yapmiyor. Siteye o yenilik gelirse uygulamada da otomatik çalışacaktır.
bLnmz Üye Konu Sahibi Maxi frknkrc44' Alıntı: Abi keske m.maxicep.com olsaydi sitenin domain i Genişletmek için tıkla ... Maxicep.com Mobil ve Masaustu olarak ikiye ayrilsaydi cok iyi olurdu.
Maxi frknkrc44' Alıntı: Abi keske m.maxicep.com olsaydi sitenin domain i Genişletmek için tıkla ... Maxicep.com Mobil ve Masaustu olarak ikiye ayrilsaydi cok iyi olurdu.
bLnmz Üye Konu Sahibi dogukan-' Alıntı: Tesekkurler sadece maxicep icin tapatalk kullaniyordum artik silecegim Genişletmek için tıkla ... Alper1045' Alıntı: Güzel bir çalışma olmuş. Elimize sağlık Genişletmek için tıkla ... Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Güle güle kullanın
dogukan-' Alıntı: Tesekkurler sadece maxicep icin tapatalk kullaniyordum artik silecegim Genişletmek için tıkla ... Alper1045' Alıntı: Güzel bir çalışma olmuş. Elimize sağlık Genişletmek için tıkla ... Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Güle güle kullanın
dogukan- Üye bLnmz' Alıntı: Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Güle güle kullanın Genişletmek için tıkla ... Fotograf eklenmiyor mu?
bLnmz' Alıntı: Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Güle güle kullanın Genişletmek için tıkla ... Fotograf eklenmiyor mu?
bLnmz Üye Konu Sahibi dogukan-' Alıntı: Fotograf eklenmiyor mu? Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani? Nereye fotoğraf eklemeye çalışıyorsun konuya mı?
dogukan-' Alıntı: Fotograf eklenmiyor mu? Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani? Nereye fotoğraf eklemeye çalışıyorsun konuya mı?
dogukan- Üye bLnmz' Alıntı: Nasıl yani? Nereye fotoğraf eklemeye çalışıyorsun konuya mı? Genişletmek için tıkla ... Cevaba
bLnmz' Alıntı: Nasıl yani? Nereye fotoğraf eklemeye çalışıyorsun konuya mı? Genişletmek için tıkla ... Cevaba
KingDroid Üye dogukan-' Alıntı: Cevaba Genişletmek için tıkla ... Evet ben de istiyorum ama olmuyor böyle bir seçenek yok o yüzden yine Tapatalk kullanmaya başladımBunu v5 te çözebilir misin blnmz kardeş
dogukan-' Alıntı: Cevaba Genişletmek için tıkla ... Evet ben de istiyorum ama olmuyor böyle bir seçenek yok o yüzden yine Tapatalk kullanmaya başladımBunu v5 te çözebilir misin blnmz kardeş
dogukan- Üye frknkrc44' Alıntı: Evet ben de istiyorum ama olmuyor böyle bir seçenek yok o yüzden yine Tapatalk kullanmaya başladımBunu v5 te çözebilir misin blnmz kardeş Genişletmek için tıkla ... Ne yazikki bnde tapatalka döndüm
frknkrc44' Alıntı: Evet ben de istiyorum ama olmuyor böyle bir seçenek yok o yüzden yine Tapatalk kullanmaya başladımBunu v5 te çözebilir misin blnmz kardeş Genişletmek için tıkla ... Ne yazikki bnde tapatalka döndüm
KingDroid Üye dogukan-' Alıntı: Ne yazikki bnde tapatalka döndüm Genişletmek için tıkla ... Tapatalk da çok fazla ram ve alan kullanıyor o yüzden bazen sistem oyun oynarken kasıyor (oyundan kastım crazy taxi)
dogukan-' Alıntı: Ne yazikki bnde tapatalka döndüm Genişletmek için tıkla ... Tapatalk da çok fazla ram ve alan kullanıyor o yüzden bazen sistem oyun oynarken kasıyor (oyundan kastım crazy taxi)
dogukan- Üye frknkrc44' Alıntı: Tapatalk da çok fazla ram ve alan kullanıyor o yüzden bazen sistem oyun oynarken kasıyor (oyundan kastım crazy taxi) Genişletmek için tıkla ... Bazen cevaplara resim koymak gerekiyor.Ayrica favori konularimi nasil gorecegimi cozemedim.
frknkrc44' Alıntı: Tapatalk da çok fazla ram ve alan kullanıyor o yüzden bazen sistem oyun oynarken kasıyor (oyundan kastım crazy taxi) Genişletmek için tıkla ... Bazen cevaplara resim koymak gerekiyor.Ayrica favori konularimi nasil gorecegimi cozemedim.
bLnmz Üye Konu Sahibi Güle güle kullanın beyler. Asker olduğum için haftadan haftaya girebiliyorum kusura bakmayın