Maxicep Anılarınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici
Üye beni şikayet etti, banlandı. Neden çünkü küfürlü mesajını sildim

Tepkiler: kedi006

Revengeful

Emekli Yönetici
İngilizce harici yabancı dil konuşmak yasak Mesajını sile.. Özür, şikayet edeceğim

ANIL

Admin
bi gün Maxicep'i bırakıyorum işte olaylar olaylar

06:01 de gececilerde mesaj yazdığım için 5 ceza puanı yedim...

Tepkiler: kedi006
benimde negüzel 4 senedir sicilim temiz diye geziyordum taaki 1.5 ay öncesine kadar

Tepkiler: doctorrr

CABBAR

Üye
Uyarı ceza almadım ne mülayimim öyle
KayraBey'dir beni foruma bağlayan
Çekinme cevap yaz tanıyalım seni dedi yazdım ve işte sonrası...

CABBAR

Üye
İlk tanıştığım TheFenomen'di şimdilerde kayıp. M.tAHA vardı o da yok: Hatta gereksizlerin grubu vardı ne oldu o?

Metin MF

Üye
Benim bu foruma ilk giriş amacım 2008'de oyun indirmekti. Aradan yıllar geçti ve aralık 2011'de ilyas abi'den h@ndler konusunda bilgi almak için girdim foruma. Ondan sonra nasıl olduysa bağlandım

Benim bu foruma ilk giriş amacım 2008'de oyun indirmekti. Aradan yıllar geçti ve aralık 2011'de ilyas abi'den h@ndler konusunda bilgi almak için girdim foruma. Ondan sonra nasıl olduysa bağlandım
bende 2008 de w580i için oyun vs indirmek için kaydoldum

- - - Eklendi - - -

Sonra 2009 gibi felan 5800 a cfw felan bakıyordum nolduysa bağlandım sonra

Abi benmi yanlis anladim senmi yanlis anlattin bilmiyorumda Themadnessin eski ismi madness???

tm işte reis zarf attım themadnessin madness olduğunu biliyorum birtek kurtuluş abi anladı galiba beni

Tepkiler: HacKLess
benim giriş amacım oyun bulmaktı telefonuma sonra oyunu salldaım ve buralara düştüm sohbet-fıkra-ilginç olaylar bölümlerine ve oyunların nasıl indirildiğini unuttum bilgisayara indiriyorum telefonuma atamıyorum oyunsuz kaldım oysaki ne çok oyun var

- - - Eklendi - - -

bi de bugün girdim maxicepe bir baktım mesaj gelmiş mesajda uyarı mesajıymış uyarmak için admin bana öyle konuşmak yok demiş ama günlük hayatta çok sık kullanılan ve l harfi ile başlayan n harfi ile biten bir sözcüktü sadece en iyisi uyarı puanı almamam oldu sanırım yoksa yıkılırdım burayı bırakıp yeni üyelik açardım bu arada 6 harflileri sevin: EDWARD CULLEN mesela adı soyadı 6 harfli ne alaka bende anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...