Maxicep Android Uygulaması

Konu Sahibi
Maxicep Android Uygulaması
arkadaşlar ilk defa android uygulama yaptım basit ama emekle yaptım hemde maxicepin uygulaması
burdan İndiriyorsunuz
apk şeklinde kuruyorsunuz uygulamayı açtığınızda internet browseriniz MaxiCep.Com - Mobil Teknoloji ve GSM Haberleri ile Yardım ve Destek Forumu sayfasına yönlendiriyor daha iyisini yapmaya çalıştım elimden gelen bu kadar bir teşekkürü çok görmeyin

(@OttomaN TigeR abi konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim) Alıntı Değildir Tamamen Ben Kendim Yaptım

Tepkiler: OttomaN TigeR

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
uygulama sayılmaz mantıken, sadece yönlendirme yapmışsın, daha derinlemesine incele uygulama yazmayı, bu arada android bölümü mevcut forumda

Umarım geliştirip tamamen Maxicep uygulaması haline getirirsin

Tepkiler: ExpertMurderer
    Konu Sahibi
uygulama sayılmaz mantıken, sadece yönlendirme yapmışsın, daha derinlemesine incele uygulama yazmayı, bu arada android bölümü mevcut forumda
zaten android telefonum yok google play de ararken maxicep uygulamasını bulamadım bende yapıyım dedim kaç saattir uğraştım böyle oldu inş. geliştireceğim @OttomaN TigeR abi konuyu yanlış yere açmışım değiştirebilirmisin

Tamamdır ilgili bölüme aldım. Emeğin için teşekkürler.

phasan

Üye
Wp dekı gibi olursa ıyı olur ios kullananlar bılır safarıden bır adresı ekrana koyabılıyorsun ve o ekrandakıne tıkladın mı safarıden acıyor

phasan

Üye
Wp kulananlar var uygulamasını onlara sorabılırsın

phasan

Üye
Anladıgım boyle bırsey yapmış arkadaş

Uygulamayı bir arkadaşımız yapmıştı ben şuan kullanıyorum

Konu Sahibi
sitede aradım bulamadım google playde aradım ordada bulamadım bende yapıyım dedim