MaxiCep Android Grubumuz Açılmıştır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
root la tüm markete erişebiliyoruz :hmmm

xinsurer

xinsurer

Üye
onu biliyorum da neden bizi illegal yöntemlere itiyor? madem amcamız johnny'ye verdiğini bize de versin ne anladık google'ın amcalığından, olsa olsa şambabası olur.. esasen android denen sistem google yüzünden sırf kapris.. bir gün bunalırsam hiç düşünmeden bırakır geçerim iphon'a.. zaten önümüzdeki sene iphone5 te çıkıyormuş.. fazla naz aşık usandırır derler.. şimdiden bunaltmaya başladı ufaktan..

----------Eklendi @ 08:43:02 ---------- Yazıldı @ 08:42:12 ----------

yani eğer kaprisinden vazgeçmezse google kendi kaybeder, apple'ın eline fırsat vermiş olur..

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
haklisin abi :oke:

Enser

Enser

Üye
katıldım dostlar:ehe:ehe

sanal-dahi

sanal-dahi

Üye
yooookk ben katılmıyorum bu ıphone belasının heryerı orumcek sarmalı gıbı nereden gıtsen oradan tutuyor yıne googlenın arasıra bır kaçamak yapılacak balkonu kumesı var hacılar ben bır cıgara tutturecek delık bulunması taraftarıyım ıphonede heryerde kısıtlama var bızı bozar derım baska bısey demem:naughty::naughty::naughty:

Ocean258

Ocean258

Üye
merhaba dostlar.. :)) bı androidci daha geldı aranıza..

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
gelenler hoş geldi sefelar getirdi :D

By_torque

By_torque

Üye
arkadaşlar hakkaten fazla sevinmeyin bende android alcam bu da geçer ipone işletim sistemi yayılaca son zamanlarda android teller çıkmıyor ki...:ağlarım:

Lacoste

Lacoste

Üye
Benide yaz bende takılıcam artık :D

Uruloki

Uruloki

Üye
linux tabanlı diyemeyiz tam olarak biraz farklı mesela açık kaynak geçiyor ama sadece 100kişi yapıyor herkes birşey yapamıyor yani kapalı kaynak diyelim %30 linux diyelim ayrıca linux la yapılıyor diye birşey yok o çekirdek sen onu C+ ve ya C++ da yazabilirsin mesela şuan symbian C++ da ama Qt creator da tekrardan yazılırak linux yapılıyor zannımca android de C+ veya C++ dır bakmak lazım

aways

aways

Üye
bende buradayim xD

mtrhsts

mtrhsts

Üye
tesekkurler herkesi bekleriz androidi herkez yasamali cunku yasam androidde

muradr

Üye
bende varım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt