Maxicep Ailesi olarak yardıminiza ihtiyacım var

Sponsorlu Bağlantılar

aevrenm

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep Ailesi olarak yardıminiza ihtiyacım var
Foruma 5 yıldır üyeyim. Arkadaşlar bir arkadaşım gerçekten maddi durumu sıkıntılı. Kpss önlisans kitaplarına ihtiyacı var. Yardım etsek gururu kırılir mı diye dusunuyorum. Bi yandan bende elimde kitaplardan bi kacini verdim calissin diye. Yardim edeceksek ya maddi yada elinde 2018 kpss onlisans kullanilmis kitapta olur yardim edebilirmiyiz arkadaslar?. Gonlumuzden ne koparsa 2 tl 3 tl 5 tl ne olursa.

Ahmet Musaonbaşıoğlu
Ziraat Bankası
Şube: Kağıthane / İstanbul Şubesi
Hesap Numarası: 917-83841087-5001
IBAN Numarası: TR 2500 0100 0917 8384 1087 5001

Eger boyle.konu acmak yasak ise silinebilir. Sadece danismak ve bu arkadasimiz icin bi seyler yapalim istedim
 


Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Şimdi durum hassas o yüzden üyelerimiz okurlarımız durumun doğruluğunu tabi kendince tartışabilirler. Böyle durumlarda eğer kitap ihtiyacı varsa kütüphaneler ve belediyelerden istekte bulunulduğunu kendi çevremden de duyuyorum. Durum istanbulda nasıldır bilmiyorum fakat bulunduğum yer imkanları kısıtlı biryer ama dediğim gibi gerekli yardım yapılıyor. Bir başka değineceğim konu ise sitemiz doğabilecek mağduriyetler için sorumlu değildir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman
Mert

Mert

Üye
güzel bir şey düşünmüşsünüz. ama yapacaksanız hakkını vererek yapın. sizin 5 yıldır burada olduğunuz gibi söylemler bizi hiç alakadar etmez. tanımadığımız birine miktarın azı ya da çoğu farketmeden bağış yapmamızı istiyorsanız bunu resmi olarak yapmanız gerekir. internet üzerinden basit bir araştırma ile "yardım toplama kanunu" hakkında bilgi edinebilirsiniz. şuan bu şekilde yardım talebi ülkemizin yasalarına göre suçtur. Yönetimden de üye arkadaşın zarar görmemesi için gerekli aksiyonu almasını rica ederim.
 
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman


Üst Alt