cCc Maxcı cCc Üye xp ama windows 7 ye geçmeyi düşünüyorum ama arkadaşlar driver falan sakat işler driver checker falan anca uff uzun iş
xp ama windows 7 ye geçmeyi düşünüyorum ama arkadaşlar driver falan sakat işler driver checker falan anca uff uzun iş
viktoreznov Üye patronus' Alıntı: windows 8 e gel, ben de sızdırılmış sürümü var link atarım sana özelden Genişletmek için tıkla ... bana da atar mısın ?
patronus' Alıntı: windows 8 e gel, ben de sızdırılmış sürümü var link atarım sana özelden Genişletmek için tıkla ... bana da atar mısın ?
LoVeR.M@N.60 Üye melo_sedo' Alıntı: ARKADAŞLAR NEDEN LİNUX KONULMADI YADA PARDDUSUMUZ KENDİ İŞLETİM SİSTEMİMİZ Genişletmek için tıkla ... konuyu açan kişi hangi windows diye sormuş o ayrıntıyı atlamışsın.
melo_sedo' Alıntı: ARKADAŞLAR NEDEN LİNUX KONULMADI YADA PARDDUSUMUZ KENDİ İŞLETİM SİSTEMİMİZ Genişletmek için tıkla ... konuyu açan kişi hangi windows diye sormuş o ayrıntıyı atlamışsın.
djzeki9 Üye wallaha ben windows 7 sewdim xp ve wistayi sifir da solluyo ----------Eklendi @ 19:30:06 ---------- Yazıldı @ 19:26:44 ---------- win7 starter
wallaha ben windows 7 sewdim xp ve wistayi sifir da solluyo ----------Eklendi @ 19:30:06 ---------- Yazıldı @ 19:26:44 ---------- win7 starter
Re13eL Üye Windows 7 Home Basic 64 Bit Home Basic kullanmamın sebebi elimde orjinal ürün anahtarı olmasındandır Masaüstü pc de Ultimate
Windows 7 Home Basic 64 Bit Home Basic kullanmamın sebebi elimde orjinal ürün anahtarı olmasındandır Masaüstü pc de Ultimate