Maxicep Ailesi hakkındaki düşünceleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ναη_нσιנ∂σηк Eskiden Bu Sekilde Gereksiz Yere Maxicepi Oyalayan Amaci Sadece Ortami Germek Ve Uyeleri Rahatsiz Etmek Olan Kisiler Suresiz Banlanirdi. Bunun Gibi Laftan Anlamayan Paylasmak Yerine Tartismaktan Anlayan Tartismayida Bilmeyen Bu Kisiye Laf Soylemeye Gerek Yok Diye Dusunuyorum.

......... Urur Kervan Yurur Demisler.

POWER

Üye
Midea Rubenis Seni kınıyorum...

ouSahin

Üye
Van saçmaladıgının farkındamısın

tmm haklısın..Senin arkanda büyük bir maxicep ailesi war bundan emin ol

kendini bilmez birinin seni bu kadar yıpratcagını ve seni Yönetimden istifa ettiremez...

Midea Rubenis ben en baştan beri sitede huzursuzluk yarattıgını adım gibi eminimmm... we kaç kerede msjda yazdım

alper siteden ayrılmak için bir bahanesii olamaz van ın ayrılmak istese açık knuşur sende ateşe körükle gitme

Ozan

Admin
Selam n:

"Midea Rubenis" adlı kullanıcı kalıcı olarak banlanmıstır, site huzurunu ikazlarımıza rağmen 3.kez bozmuştur ve kendi çapında haklı da olsa kendi durumu ile söyledikleri siteye zarar vermekte buna da daha fazla göm yumamam, burada herkes çıkarsız şekilde zaman geçiriyor, bazı yönetici arkadaslar da hem zaman geçiriyor hem sorumluluk sahibi görev yapıyor, özellikle bu yüzden yöneticilere fazla yüklenmemek gerekiyor.

Bazı mesajları da "Gereksiz" adı altında sildim, mesajlar ciddi gibi yazılmıs olsa da bana göre gereksizdir

İyi akşamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...