Maxicep Ailesi Acil Yardım .s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shancezkanka

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep Ailesi Acil Yardım .s
Arkadaslar Telefonu Pc ye Bağladım Çkarttım Telefonumdaki Dosyalar .Exe olmuş Virüs bulaştı biliyorum ama dosyalarımı kurtara bilir miyim yani gizlenen dosyalarmı nasıl bulucam ? Yardm Pls .s

MrTech

MrTech

Üye
Gizledigin Dosyaların Varsa İlk Önce Bilgisayardan Klasör Seceneklerinden Gizli Acık Moduna Getir.Sonra Pc'ye Bagla Al Dosyalarını.Kartı Bi Güzel Biçimlendir,Tarat.Dosyalarınıda Tarat Sonra Karta At.:)

Shancezkanka

Üye
    Konu Sahibi
Virüs kapan bilgisayardan başka bir bilgisayarda olurmu ? Birde hafıza kartına giripte mi gizliyi açık yapıcaz

yunus4554

yunus4554

Üye
Arkadaşım telfn yene pcye tak pcden yeni bir dosya oluştur ve bütün kaybolan verileri oraya taşı sonra telefona bak bütün dosyalar gelmiS olacak

Shancezkanka

Üye
    Konu Sahibi
Kaybolan veriler derken exe uzantılı dosyaları yeni klasöre taşısam orjinal klasörler geri gelrmi ?

RaplexTR

RaplexTR

Üye
benım basıma cok geldı bu . Vırus bulasınca telefondakı dosyaları pc ye at , sonra pc ye yenı klasor ac , vıruslu dosyanın ıcındekı verılerı yenı actıgın klasore at , ondan sonra telefonu bıcımlendır , yenı actıgın klasoru tele at bıraz karısık ama ıdare et . :) eger olmazsa tekrar kesın duzelecektır

Shancezkanka

Üye
    Konu Sahibi
Yardımlarnz için teşekkürler yeni hafıza kartı aldım telefonum trojen virüsü kapmş kurtaramadım sağlık olsun .

evren991

evren991

Üye
Kaspersky-eset yüklü bir antivirden tarasaydın yada bir dosya yöneticisi ile kartı açıp halledebilirdin ama sağlık olsun bir daha başına gelmesi durumunda bak inşallah olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt