Bilişim Profesörü Üye Ramatata' Alıntı: Kemal ikimizin arasında geçecek bu yarışma kop Genişletmek için tıkla ... aynen Zaten ikimizden biri girmese yarışmaya hep aynı kişi cevaplayacak.Mesela perşembe günü ben girmedim.Cuma günü bir baktım sen 9 puan olmuşsun , Hiç boş bırakmaya gelmiyor seni
Ramatata' Alıntı: Kemal ikimizin arasında geçecek bu yarışma kop Genişletmek için tıkla ... aynen Zaten ikimizden biri girmese yarışmaya hep aynı kişi cevaplayacak.Mesela perşembe günü ben girmedim.Cuma günü bir baktım sen 9 puan olmuşsun , Hiç boş bırakmaya gelmiyor seni
Bilişim Profesörü Üye Ramatata' Alıntı: buralar sana emanet ben şimdi uyur hacı malum geceden çıktık Kop Genişletmek için tıkla ... tamamdır,sen de gündüz uyuyanlardansın sanırım
Ramatata' Alıntı: buralar sana emanet ben şimdi uyur hacı malum geceden çıktık Kop Genişletmek için tıkla ... tamamdır,sen de gündüz uyuyanlardansın sanırım
Metin MF Üye Konu Sahibi kemalsen1999' Alıntı: bir pesimistin gözyaşları Genişletmek için tıkla ... 10 puan oldun öndesin - - - Eklendi - - - Soru 25: "Berhayatla t***ak olmaz evlat" sözü hangi şarkıya aittir?
kemalsen1999' Alıntı: bir pesimistin gözyaşları Genişletmek için tıkla ... 10 puan oldun öndesin - - - Eklendi - - - Soru 25: "Berhayatla t***ak olmaz evlat" sözü hangi şarkıya aittir?
Metin MF Üye Konu Sahibi kemalsen1999' Alıntı: süper sperm Genişletmek için tıkla ... 11 oldun bu ne hız
Metin MF Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: denk geldiğimde cevaplıyom Genişletmek için tıkla ... hala şansın var
Metin MF Üye Konu Sahibi kemalsen1999' Alıntı: sansar salvo Genişletmek için tıkla ... 11 puan oldun bugün 2 soru daha var
Bilişim Profesörü Üye Metin' Alıntı: 11 puan oldun bugün 2 soru daha var Genişletmek için tıkla ... 12 puan olmam gerekiyor Metin abi puanı iyi hesapla
Metin' Alıntı: 11 puan oldun bugün 2 soru daha var Genişletmek için tıkla ... 12 puan olmam gerekiyor Metin abi puanı iyi hesapla
Metin MF Üye Konu Sahibi kemalsen1999' Alıntı: 12 puan olmam gerekiyor Metin abi puanı iyi hesapla Genişletmek için tıkla ... haklısın kardeşim 1 puanı yazmayı unutmuşum düzeltiyorum hemen - - - Eklendi - - - Soru 28:Sagopa Kajmer, "Tek Kanatlı Kuş" sarkısında kimle düet yapmıştır?
kemalsen1999' Alıntı: 12 puan olmam gerekiyor Metin abi puanı iyi hesapla Genişletmek için tıkla ... haklısın kardeşim 1 puanı yazmayı unutmuşum düzeltiyorum hemen - - - Eklendi - - - Soru 28:Sagopa Kajmer, "Tek Kanatlı Kuş" sarkısında kimle düet yapmıştır?