kol@j Üye Revengeful' Alıntı: keşke yarısından fazlası fake üyelik olmasaydı... Genişletmek için tıkla ... Nadir' Alıntı: yarısından fazlası mı? Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: bence öyle abi şurda aktif diyebileceğimiz kaç kişi varki Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: bilmiyorum...Birbirine benzer okadar isim varki dana,danalar,danayım falan Genişletmek için tıkla ... kardeş herkes bizim gibi değil bizim imkanımız var da aktifiz... ben bile bir sene sonra ancak hafatada iki girebilirim ama gene vaz geçmem... üstelik biz oyun oynamak yerine insanlara faydalı olmak için bekliyoruz... forumda kılavuzluk yapıyoruz... herkesin aktif olması gerekmez...
Revengeful' Alıntı: keşke yarısından fazlası fake üyelik olmasaydı... Genişletmek için tıkla ... Nadir' Alıntı: yarısından fazlası mı? Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: bence öyle abi şurda aktif diyebileceğimiz kaç kişi varki Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: bilmiyorum...Birbirine benzer okadar isim varki dana,danalar,danayım falan Genişletmek için tıkla ... kardeş herkes bizim gibi değil bizim imkanımız var da aktifiz... ben bile bir sene sonra ancak hafatada iki girebilirim ama gene vaz geçmem... üstelik biz oyun oynamak yerine insanlara faydalı olmak için bekliyoruz... forumda kılavuzluk yapıyoruz... herkesin aktif olması gerekmez...
jeki01 Üye Maxicepi kutlarım. çok güzel paylaşım hem bilgi hemde program olarak. Çoğu site burdan programları alıp orda paylaşım yapıyor. iyi günler.
Maxicepi kutlarım. çok güzel paylaşım hem bilgi hemde program olarak. Çoğu site burdan programları alıp orda paylaşım yapıyor. iyi günler.
M3L!H Üye kolaj06' Alıntı: kardeş herkes bizim gibi değil bizim imkanımız var da aktifiz... ben bile bir sene sonra ancak hafatada iki girebilirim ama gene vaz geçmem... üstelik biz oyun oynamak yerine insanlara faydalı olmak için bekliyoruz... forumda kılavuzluk yapıyoruz... herkesin aktif olması gerekmez... Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum. Forumda sürekli gereksiz konu açanlar değil. Yardıma ihtiyacı olan ve foruma yararı dokunabilecek kıymetli konuları açan insanlar bence daha değerlidir...
kolaj06' Alıntı: kardeş herkes bizim gibi değil bizim imkanımız var da aktifiz... ben bile bir sene sonra ancak hafatada iki girebilirim ama gene vaz geçmem... üstelik biz oyun oynamak yerine insanlara faydalı olmak için bekliyoruz... forumda kılavuzluk yapıyoruz... herkesin aktif olması gerekmez... Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum. Forumda sürekli gereksiz konu açanlar değil. Yardıma ihtiyacı olan ve foruma yararı dokunabilecek kıymetli konuları açan insanlar bence daha değerlidir...