Maxicebin Delikanlıları Grubuna DavetiyeNerde :@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
Maxicebin Delikanlıları Grubuna DavetiyeNerde :@
Arkadaslar iyi güzel Grubumuz Hayırlı Olsunda Davetiye Gonderen yok biz delikanlı degilmiyiz Davetiyemiz nerdeEger Grup delimanyaklar Grubuysa Takılmaya devam edin Ama Ayıp Oluyor Bizde delikanlıyızzz Elimde sigara,dilimde Rap,Beni Bu Gruba Cabuk kap

ouSahin

Üye
bunu pmlede iletebilirdin

sanırım grup içinde olmayanlar grubumuzda neler oldugunu görmüyolar bende yeni farkettim...

gruba girmek için 100 msj sınırı koyduk... ve genelde girmek isteyenler bana pm atıyorlardı

konu açıp davetiye beklemiyorlardı neyse

sonbela davet yolluyorum

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Dostum Davetini Aldım Artık bende Delikanlılar Grubundayım Oguz Sen gecenlerde Pm almayı kapattım demiştin Grubun Kurucusuda sensiz Bu yüzden pm Atmadım Kusura bakma

ouSahin

Üye
Tamam Dostum Davetini Aldım Artık bende Delikanlılar Grubundayım Oguz Sen gecenlerde Pm almayı kapattım demiştin Grubun Kurucusuda sensiz Bu yüzden pm Atmadım Kusura bakma

pm ini okumak için açmıştım öle açık kalmış

iremm

Üye
böyle bi grup kurulmus bnm nie haberim yok ous kızların grubunda deilim benide buraya al

Altun.

Üye
iremm i de alalım aramıza

iremm

Üye
niye yaa takılırım işte

elmyra

Üye
irem hanım ben yazdım en kısa zamanda davetiyeniz ulaşacaktır kızlar gurubu için

FerreT

Üye
iremm Kıslar Grubunda iş yok..Delikanlı kızlar bu gruba girer

ouSahin

Üye
valla aldım yok laf atıyorlar falan filan laf yaparsan ous koru beni deme kendin kaşındın

şaka tabi delikanlılar grubu orası delikanlı adam hiç bir maxicep kızına laf atmaz dimi arkadaşlar

iremm ben sana davetiye göndermiştim amaaaa...

mservank

Üye
İrem gel bizim gruba oryı boşver.

olur mu hiç öle şey yaa, karıştırmayınn ortalığı...
grup kavramından pek anlayan yok galiba

Nazy

Üye
Beyler Kızlara Davetiye Atmayın
Eğer Tek Kız Gruba Dahil Olursa Ben Grup Üyeliğimi iptal Edicem.
Bişeyi Yapacaksak Karıştırmadan Düzenli Ve Prensipli Yapalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...