MaxiBar [Maxicep ToolBar]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CK1991

Üye
    Konu Sahibi
MaxiBar [Maxicep ToolBar]
Google'nin bile Toolbar'ı var bizim mi olmayacak
Toolbar'ın ne işe yaradığını neredeyse hepimiz biliyoruzAnlatma ihtiyacı duymuyorum.
Öncelikle Ufak bir görüntü veriyim sonra özellikleri teker teker anlatıcağım

MaxiBar'ın özellikleri:
1-MaxiCep resmine tıklayarak direk siteye giriş
2-Toolbar ile direk Google.com.tr üzerinden arama yapabilme(ki bu olmasa oyuncak olur)

3-Sitenin anasayfasındaki linkler:

4-Ki bence en önemlisi Sitemizde açılan son konular veya son cevap yazılan konulara RSS Feed sayesinde ToolBarda yer alıyor ve kolaylıkla konulara geçiş yapabiliyorsunuz(MaxiCep RSS Hizmeti .. Nedir Bu RSS ?)

5- E-posta bildireci sayesinde epostalarınaza toolbar üzerinden ulaşıp yeni postalarınızda direk haberdar olabiliyorsunuz
6-Hava durumu göstergeci sayesinde şehrinize ait hava durumunu canlı olarak görebiliyorsunuz

7-Son olarak ise radyo Dünyadaki binlerce radyo hostlunda yayın yapan istasyonlardan istediğiniz tarza göre şarkıları belirleyip keyfinize bakın

Üstteki Firefoxu indirin bağlantısı çalışmıyor ise buradan dosyayı daha sonra firefoxu açın Araçlar>Eklentiler'e gelin ve xpi uzantılı dosyayı Eklentiler penceresinin üzerine sürükleyin ardından kurulumu gerçekleştirin ve firefoxu yeniden başlatın hayırlı olsun

Memnun kalırsanız ne mutlu bana

CK1991

Üye
    Konu Sahibi
görmemeiştim eline sağlık

tmr1903

Üye
teşekkürler ama firefox unkinde sorun var galiba indirilmiyo

CK1991

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ama firefox unkinde sorun var galiba indirilmiyo
daha sonra firefoxu açın Araçlar>Eklentiler'e gelin ve xpi uzantılı dosyayı Eklentiler penceresinin üzerine sürükleyin ardından kurulumu gerçekleştirin ve firefoxu yeniden başlatın hayırlı olsun

ouSahin

Üye
gerçekten on numara olmuş emegine saglık

CK1991

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar

aspıre

Üye
eline sağlık süper...

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Eline Sağlık Ama Benze Bir Konu BURADA Mevcut...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...