greenmile
Üye
aynen
ağzın bal yesinali abi sen benim ilk mesajdaki düello kuponumada imkansız demiştin totem olur mu
bu akşam kupon gelsinde puan yapalım o zaman
bu ara yok ya hep tekten gidiyorum o da riske girmediğim için riske girmeyince kazanamıyorumŞansın varsa olur ya
Parayı ne yapmayı düşünyorsunBak ben size oynadığım yöntemi söyleyeyim gerçi bugün kafama göre maç bulamadığım için tek kupon yaptım da 50 liraya 10 liradan 5 kupon yapıyorum ve hepsi ayrı ayrı maçlardan oluşuyor 5 kuponda genelde 2-3ü garanti geliyor yatan kuponlarda. Tek gole yatıyor bu arada sadece kgvar oynuyorum
Bu arada az önce paylaştığım resmi gördün mü 100 liraya 38.137,10 lira verdi
ben hep birşeyler alıyorum o parayla yemiyorum en son ssd aldımParayı ne yapmayı düşünyorsun
Bende son kazandıgım paraya HD5570 almıştım daha da oynamadımben hep birşeyler alıyorum o parayla yemiyorum en son ssd aldım
Yanlış olmasın onu ben kazanmadım ya ama o kadar olmasa da bizde ufaktan 3-5 bişeyler kapıyoruz işte o resmi Ali'ye imkansız olmadığını anlatmak için paylaştım yoksa benim kuponum değil oParayı ne yapmayı düşünyorsun
Zaten senin olsa burda olmazdınYanlış olmasın onu ben kazanmadım ya ama o kadar olmasa da bizde ufaktan 3-5 bişeyler kapıyoruz işte o resmi Ali'ye imkansız olmadığını anlatmak için paylaştım yoksa benim kuponum değil o
Neden ki? O para insanı değiştirecek bi para değilZaten senin olsa burda olmazdın
Jeton düştü
Değiştirme değil harcamak içinNeden ki? O para insanı değiştirecek bi para değil
Benim tutsa önce telefon alırımBen para tutsa naparım bilmiyorumkiyafet falan aharcarım sanırım yada tekno gereçlere
zaten huydan gelmiş para bende o yüzden bankaya yatırırım dursun ordaBenim tutsa önce telefon alırım
Para gelsin bi şekilde harcanırDeğiştirme değil harcamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?