• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Maxi Üyelerine Özel SMS + ZİL Sesleri | Daha Önce Hiçbir yerde yayınlanmadı (72 ADET)

Ns_Lion

Üye
    Konu Sahibi
Maxi Üyelerine Özel SMS + ZİL Sesleri | Daha Önce Hiçbir yerde yayınlanmadı (72 ADET)
Bu ses paketini uzun zamandır biriktiriyorum içinde illaki sizlerinde hoşlanacağı sesler vardır. Umarım beğenirsiniz.

Dosya boyutu :
24Mb
Dosya türü : .rar
Rar şifresi : Yok

indirmek için tıklayın

---------- Eklendi @ 17:59:58 ---------- Yazıldı @ 17:55:29 ----------

Ek olarak bılek beriy sesleri isteyenler için buyrun link :

_________________________________________________________________________________

PAKETİN 2.SERİSİ BURADA TIKLAYIN
_________________________________________________________________________________

Tepkiler: soyupakhasan, by_cellman, vg_engin ve 16 diğerleri

cinom

Üye
virüs var diyo dostum!!!

Ns_Lion

Üye
    Konu Sahibi

rica ederim

---------- Eklendi @ 19:24:59 ---------- Yazıldı @ 19:02:27 ----------

virüs var diyo dostum!!!

Virüs olduğunu sanmıyorum okadar kişi indirdi kimse virüs var falan demedi... hangi antivirüs kullanıyosun ?

52 kişi indirmiş...

---------- Eklendi @ 20:25:02 ---------- Yazıldı @ 19:24:59 ----------

ayrıca buyur dostum iyice emin olabilirsin...

Yav şu Samsung Montede bi arama sesi var bi kadın sesi geliyo çok moda oldu ilen varsa ekleyiversin

Ns_Lion

Üye
    Konu Sahibi
Eline saglık dostum harikalar

Güle güle kullanın...

---------- Eklendi @ 22:35:07 ---------- Yazıldı @ 22:28:50 ----------

Eline saglık dostum harikalar

rica
rica

Yav şu Samsung Montede bi arama sesi var bi kadın sesi geliyo çok moda oldu ilen varsa ekleyiversin

bulabilirsem elbette eklerim.

dostum merhaba.öncelikle melodiler için teşekkür ederim.Paketteki melodilerden 54 numaralı olan melodinin orijinal ismini biliyor musun? 1996 yılında enstrümantal fon müziği olarak kullanmıştım ama adını hatırlamıyorum.Yıllardır o yıllarda çıkan albümleri tarıyorum ama bulamadım şarkıyı.Rica etsem konu hakkında yardımcı olur musun? Teşekkürler.

Ns_Lion

Üye
    Konu Sahibi

valla bilmiyorum adını maalesef

- - - Eklendi - - -

1. şarkının adı ney kardeş ?

maalesef kardeş bilmiyorum

Ns_Lion

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim.