Maxi Radyo < FM >

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Maxi Radyo < FM >
MaxiRadyo gibi, sitemizin isim konusunda kapsamlı olması sayesinde bir çırpıda isim olayını hallederiz.. Sitemize sanatla uğraşan bir çok arkadaşımız üye oluyor, amatör/prof. bu kişilerden de faydalanarak bir grup oluşturabilir, radyomuzu tıkır tıkır işletebilriiz..

SAM Broadcaster programı aracılığı ile dj yayına tam hakimiyet sağlıyor, sohbet edebilir, müzikler ile hoş zamanlar yaşatabiliriz.. İstek ve Radyo bölümü açılır, yayın akışı da bu bölüme eklenirse gayet güzel işleyebilriiz..

Winamp FM :yuru
MaxiTube :bigstar:
Ayışığı FM :pro:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Portal ile bu olabilir.

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Portal şart değil, çok basit bir sistem, deneme olarak başlayacağız, benim sağlık problemim kalktığı zaman 3-4 saat ayırabilirim günde..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sanki geçmişte denemiştik bunu, Göksel zamanında ama sitede pek tutmamıştı açıkcası. Portal üzerindendi yapılan yayın :oke:

Ozan

Ozan

Admin
Örnek verebilir misin Salih sistem tam olarak ne olacak web ve kullanıcı arabiriminde
bir inceleyelim

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Çok basit bir sistem aslında. WinAmp eklentisi ShoutCast ile yapmak çok basit. Ama Ahmet'in de dediği gibi kim dinleyecek? Fikir güzel ama pek tutacağını sanmıyorum açıkcası. Yine de denemekte fayda var.

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Dinlenebilirliğini sağlamak biraz zaman alıcaktır belki ama üyelere hafta içi her gün 14:00-16:00 ve 18:00-20:00 arası yayın sunabilirim.. hafta sonu için garantim yok gezerim.. Ama üstleniyorum, kurulum için bir arkadaşla konuşayım, kodları alıp site içine kuracağız, basit ve güzel bir sistem, sesimi merak edenler varsa :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt