Maxi Modern Combat 3!

millet ertesi günkü oyuna bende varım bugün işim var

FeC!

Üye
    Konu Sahibi
Tamam 9 da olur Noldu İsmail?

Mobilator

Emekli Yönetici

İmzaları konunun başlığına ekle bence. Birde konuya ''asphalt 7 '' ve ''counter strike portable'' eklesekmi diodm...

- - - Eklendi - - -

Gene bişe anlamadım
lan olum ben bile anladım. Galaxy note varmış ama oyun oynanıyormuş Bartu abi sadece konuşma yapıyormuş

lan olum ben bile anladım. Galaxy note varmış ama oyun oynanıyormuş Bartu abi sadece konuşma yapıyormuş
Galaxy note varmış ama oyun oynanıyormuş nedemek ? Zaten oynanıyor ? Konuşma yapıyorsada normal zaten konuşma yapılıyor ?

man20

Üye

Galaxy note varmış ama oyun oynanıyormuş nedemek ? Zaten oynanıyor ? Konuşma yapıyorsada normal zaten konuşma yapılıyor ?
tatlım bartunun demek istediği aslında şu: ''dua etki galaxy note'u sadece konuşma için kullanıyorum yoksa kafanı parçalardım '' galaxy note büyük bişi ya onunla vurdumu tam vurur yani.

Mobilator

Emekli Yönetici
Tamam galaxy note açıyorda o oynanıyormuş. Kıyamıyor heralde

tatlım bartunun demek istediği aslında şu: ''dua etki galaxy note'u sadece konuşma için kullanıyorum yoksa kafanı parçalardım '' galaxy note büyük bişi ya onunla vurdumu tam vurur yani.
Ha şimdi anladım diyecem ama uuncuda başka birşey sölüyor

PriZm

Üye
ya "dua etki telefonu oyun için kullanmıyorum yoksa seni yerden yere vururdum modern combat 3'te" diyor şimdi anladınmı?

Mobilator

Emekli Yönetici

Sen oyunda koyar diosun ,Alev vurdunmu gebertir dio. Bişe anlamadım

- - - Eklendi - - -

Youtubeu bi açın bakın bakayım galaxy note oyunları ksaıormu kasmıormu?

off
ben sen yaparsın o vurur felan demedim. o diyorki bende note var ama note ile oynamıyorum yoksa kötü olur diyor. Bende onu diyorum. Herkeste bunu anlatmaya çalışıyor

PriZm

Üye

off
ben sen yaparsın o vurur felan demedim. o diyorki bende note var ama note ile oynamıyorum yoksa kötü olur diyor. Bende onu diyorum. Herkeste bunu anlatmaya çalışıyor

anlatamadık hala

- - - Eklendi - - -

Sen oyunda koyar diosun ,Alev vurdunmu gebertir dio. Bişe anlamadım

- - - Eklendi - - -

Youtubeu bi açın bakın bakayım galaxy note oyunları ksaıormu kasmıormu?
seni modern combat 3 te yenerim diyor yani hala anlamadınmı lan?

off

Tamam anladım emme galaxy note parasına ve modelinin kalitesine göre oyunları düşük performansta açıor. Şuan en güzel açan s3 ve s2 ....

- - - Eklendi - - -

anlatamadık hala

- - - Eklendi - - -

seni modern combat 3 te yenerim diyor yani hala anlamadınmı lan?
Anladım lan Sıkıyosa gelsin