maxi meteoroloji :)

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
Yagmur.. Seni seviyoruz dedik bağrımıza bastık.. Ama sende abarttın yani .. Dur artık dur, dondum !

zaza

zaza

Üye
Yagmur.. Seni seviyoruz dedik bağrımıza bastık.. Ama sende abarttın yani .. Dur artık dur, dondum !
sen ona bakma o rahmetten ne anlar:ehe:d: yağ yağ ölsekte yağ bizden sonrakilere kuraklık nasip etme:evet:
bugün ş.urfa çamur yağışlı mont giymeyin şemsiyelerinizi eve sokmayın üzerlerinde çamurdan noktalar oluşuyor hele meslektaşlarım sakın ola kafanızı açıkta bırakmayın :ehe

Dafny

Dafny

Üye
az kalsın ucuyordum

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
İnanılmaz sert bir soğuk var:dondum:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Havalar bozuk bozuk bozuk ... :off:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Yerler buz ve erimiyor,kristal tanecikleri uçuşuyor varın siz düşünün soğuğu..

canturgay

canturgay

Üye
konya da 2 gündür yağan karlar erimeye başladığından hava biraz daha soğudu:) güzel kış

Mert

Mert

Üye
Donuyorum

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
gece yatiyorum yagmur sabah kalkiyorum yagmur.

zırt-pırt kesiolar da elaktrigi :D zaten ayak alcida ne corap ne bisy.dımdızlak kaldı ayagim usuo :gul: :(

zaza

zaza

Üye
burasıda ordan farksız değil bide biz nöbet tutuyoz hemde akşam tarifesi geceler uzun ayaz:ehe

huri$

huri$

Üye
karrr
muthi$$$

Revengeful

Emekli Yönetici
Yanıyoruz :D

zaza

zaza

Üye
Çocuklar ben galiba ölücem ayaklar buz tuttu :D evde değilim baştan söyliyeyim :D

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
bursa soğuk ama hava yine de güzel....çok rüzgar var....

huri$

huri$

Üye
kar firtina buz
-- 11 buralarr

canturgay

canturgay

Üye
konya da hava kararsız yağsam mı yağmasam mı ama hava ılık:) ctha

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Burada hava güllük gülistanlık, dün bi rüzgar çıktı dedim tamam uçuşa geçiyoruz ama bir anda durdu, yakıt bitti herhalde :ehe
Şaka bi yana kış buralara gelmeyecek herhalde , her tarafta kış almış başını gidiyor bizde tık yok, aman nazar değmesin :islik

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Mersinde de bugün güllük gülistanlık.Müthiş bir hava var :ehe

zaza

zaza

Üye
urfa yine heryerden sıcak:ehe

Üst Alt