İstek Maxi Kutlamalar Kirliliği

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Maxi Kutlamalar Kirliliği
Çoğu zamandır konuyu açmak istiyordum ama dikkatimi çok çekiyor artık yazmak istedim. Noktanokta kişi bu rütbeyi aldı tebrikler... Şeklinde bir sürü konu açılıyor, anlamıyorum konu sayılarını falan mı arttırmaya çalışıyorlar ama benim gözümde bir sürü konu kirliliği. Bu konu hakkında bir şey yapmak istiyor musunuz?

Tepkiler: Bahadir_fb
Slm dostum
Bolumun amacı bu gibi konular açmak degilmi?
Benim merak ettiğim hep ayni kişiler açıyor konuları tektek üyeleri takip edip nasil buluyorlar rutbe atlayanlari acaba

Tepkiler: Emrgncy ve asigsasi

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Çok fazla kişi için açıyorlar ve konunun amacı kutlamak değil konu sayılarını arttırmak bence.

Tepkiler: Invoke, .NeXuS. ve Bahadir_fb
Çok fazla kişi için açıyorlar ve konunun amacı kutlamak değil konu sayılarını arttırmak bence.
Dün siteye girdinmi hikaye okumaktan midem bulandi hayattan sogudum resmen konu kasacaklar diye bazen asiriya kacabiliyorlar

Tepkiler: Emrgncy

NEXUS

Üye
Dün siteye girdinmi hikaye okumaktan midem bulandi hayattan sogudum resmen konu kasacaklar diye bazen asiriya kacabiliyorlar
arkadaşım o bölümün adı hikaye bölümü tabi açıcağım. ayrıca okumak zorunda değilsin isteyen okur isteyen okumaz. sana silah zoruyla oku demiyorlar ya.
bu arada @0MG90 haklısın bence daha çok mesaj kasılıyor

Tepkiler: Murat Alper

Haklısın dedigin bolumdeki konuları silah zoruylami okudunki arkadasimiza hak verdin?

arkadaşa hak verme sebebim , kutlamalarda kutlama için değil sırf konu sayısı artsın diye konu açıyorlar diye hak verdim

Bende hikaye bölümü icin bunu kastermistim yani ortada kizacak birsey yok ben kastigini dusundugum icin belirttim sadece
Mesela bende 12 tane burç konusu acmayi dusunuyorum

NEXUS

Üye
Bende hikaye bölümü icin bunu kastermistim yani ortada kizacak birsey yok ben kastigini dusundugum icin belirttim sadece
Mesela bende 12 tane burç konusu acmayi dusunuyorum
hikaye bölümünün amacı hikaye paylaşmak buna adminler karışmıyorsa sorun yok ,
bu arada 12 buc u paylaşılmamışsa aç bişey diyen yok

Tepkiler: Bahadir_fb
hikaye bölümünün amacı hikaye paylaşmak buna adminler karışmıyorsa sorun yok ,
bu arada 12 buc u paylaşılmamışsa aç bişey diyen yok
Eyvallah hergün acabilirim ayda 360 konu yapar seni gecerim yakında

Tepkiler: Emrgncy

KayraBey

Üye
Sakın olun yahu. Siz konu açın bir şey diyen olursa beni gösterin

Tepkiler: .NeXuS. ve Bahadir_fb

NEXUS

Üye
yakalarsanız dövün

Tepkiler: Dede ve Bahadir_fb

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
mesaj sınırlaması yok isteyen istediği gibi yapar ama tabi forumda da belli bir kesim için dalga konusu olması da içten bile değil

Tepkiler: .NeXuS.

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Benim gözümde konu kirliliği valla