maxi kumarhane

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
maxi kumarhane
arkadaşlar kumarbazlar içn böyle bi konu açtık Halil,Yaqmur ve bendeniz :ehe

Millet ilk orqanizasyonumuz olarak pis yedili 4'lüsü yapıyoruz.:D

• Beğen
Tepkiler: Elektr0 ve Perfect!

Perfect!

Üye
evet pis yedili turnuvası yapabiliriz...:D
Ama önce 4. Lazım

Aziz™

Aziz™

Üye
para bol gelince bizim deli kumarbaz oldu yahu:hmmm

'Davut

'Davut

Üye
O zaman Maxicepe hayılı olsun...:ehe

Maxide çok kulanılıyor...:)

İyiki başka yönlere çekilmiyor...:ehe Örnek verim mi örnek...:naughty:

Perfect!

Üye
hoşgeldiniz arkadaşlar... Oyunların nasıl ve nerde oynanacağını daha kararlaştırmadık fikirlerinizi söyleyebilirsiniz tabi oynamak istiyorsanız...
İyi geceler...

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Pis yedili mi:hmmm Sizden duydum vallahi,biriniz biraz bahsedebilir mi

aLone

aLone

Üye
batak filan atsaydık ya:D

Perfect!

Üye
Pis yedili mi:hmmm Sizden duydum vallahi,biriniz biraz bahsedebilir mi

Pis yedili
Oyunun ilk elinde sadece sinekle oynayabilirsin
İlk elden sonra eğer oyun değişmezse sinek devam eder. Değiştirmek için yerdeki kartın aynısını yada joker kullanabilirsiz. Ayrıca oyunun adndada geçen 7 ile sizden sonraki kişinn yerden 3 tane kart almasını sağlayabilirsiniz.( 3 tane geneldir ama değiştiği oluyo)
Eğer sizden sonrakide yedi atarsa sonrakine katlanarak devretmiş olur
Temel olarak böyle umarım yardımcı olmuşumdur.

Ayrıca sadece pis yedili değil isrenilen oyun oynanabilir biz böyle bişey düşündük amaç vakit geçirmek.:D

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Yk Dawut órnek wrme anladk bz :ehe hakkarim.net'te 101 atarız hatta :eller:

Perfect!

Üye
valla isteğe bağlı istek olursa ama önce düzgün bi yer bulmak lazım

'Davut

'Davut

Üye
Neyine...:ehe

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Pis yedili
Oyunun ilk elinde sadece sinekle oynayabilirsin
İlk elden sonra eğer oyun değişmezse sinek devam eder. Değiştirmek için yerdeki kartın aynısını yada joker kullanabilirsiz. Ayrıca oyunun adndada geçen 7 ile sizden sonraki kişinn yerden 3 tane kart almasını sağlayabilirsiniz.( 3 tane geneldir ama değiştiği oluyo)
Eğer sizden sonrakide yedi atarsa sonrakine katlanarak devretmiş olur
Temel olarak böyle umarım yardımcı olmuşumdur.

Ayrıca sadece pis yedili değil isrenilen oyun oynanabilir biz böyle bişey düşündük amaç vakit geçirmek.:D
Peki teşekkürler Halil

Yağmur

Üye
halil pınar yer bulun yeter ben anlamam oyun sitelerinden...

Perfect!

Üye
yer buluruz ben 2 tane öneri yaptım seçecek o söler burada

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Oyunun yegane amacı vardır o da eldeki tüm kartları bitirmektir.

Ne severim şu oyunu ya!..
Sıra bana gelir...
Elimde 5 kart olduğunu gören ve elinde tek kart kalmış olan rakibim pis pis sırıtır.

Ve başlarım.
Karo As...
Kupa As...
Maça As...
Sinek As...
TEEEEK!
Sinek 7...

Rakipler ağlar...

[Bir diğer senaryo]

Ve başlarım.
Karo As...
Kupa As...
Maça As...
Sinek As...
Sinek 7...

Çığlıklar atarak, küfürler savurarak yerimden fırlayıp göbek atmaya başlayan şahsımı rakipler tekrar masaya çağırır. "Gel yavrum geeel" diye...
Ve oyun devam eder.
2. Rakip Karo 7 atar.
3. Rakip Maça 7 atar.
4. rakip Kupa 7 atar.
Şahsım yerden 12 kart çekerken rakipler yüzümü yüzüme zafer dansı yapmaktadır. Sinirler gerilir. Hır çıkar...

Favori oyunlarımdandır. Ben de kumarbazım.

PİS YEDİLİ
İLERİ DÜZEY TAKTİKLERİ

Oyunda;

10
: Dönüş yönünü değiştirir. (Hasan Ali değil Ali Hasan olur yani...)

AS
: Atıldıktan sonra üstüne tekrar kart atılabilen tek karttır ve atıldığı anda tüm rakipler yerden bir adet kart çekmek zorundadır. Ancak AS atan kişi, kartın üstüne AS'la aynı çeşitten bir kart atmak zorundadır. Kupa AS attı ise mesela, kupa bir kart atmak zorunda. Atamazsa yerden kart çeker. (Bu nedenle AS elinizde ise zorunlu kalmadıkça kullanmanız tavsiye edilmez zira AS atarsanız zaten bir kart daha atacaksınız. Bu nedenle elinize gelen ASları toplayın ve oyun sonuna doğru diğer kartları eritip bitme şansınızı katlayın. Elinizde çok kart olduğunu gördükleri için rehavete kapılan rakiplerinizi de g*t edin! Ama rakibiniz tek karta kaldı ise risk almayın ve AS'ı kullanın!!!)

BACAK : Her türlü kartın üstüne atılabilen tek kartır ve atıldığında yeri istediğiniz bir çeşide çevirebilirsiniz. (Taktiksel kullanılır. Elinizde iki kart var, bir bacak bir de kupa. Rakiplerin yeri değiştiremeyeceğine inanıyorsanız atın bacağı ve yeri kupa yapın. Tur döndüğünde bitin. Ama rakiplerin yeri değiştirme şansı varsa, mesela onlarda da bacak varsa, yeri kupa yapmayın sinek yapın mesela. Elinizde sinek olduğunu sanan rakibin yeri değiştirerek kupa yapma şansı vardır. Düşünün sonrasında yaşayacağı ızdırabı).

TEEEEK : Elinizde tek kart kaldığı anda çıkartmanız gereken sestir. Yoksa bitemezsiniz. Yere elinizde kalan tek kartı attıktan sonra yerden tekrar kart çekmek zorunda kalırsınız. Pis yedili açısından "okey atmak" gibi bir şeydir.

İlk El Sinek Atma Zorunluluğu : Normalde elinizde yere atılacak kart yoksa bir tane çekersiniz yerden ve pas dersiniz. Ama ilk el...
İlk el herkes sinek atmak zorundadır.
İlk el YARAR kart atılmaz (10'lar-AS'lar-Bacak'lar-7'ler).
Bu nedenle ilk el elinizde sinek yoksa İŞE YARAMAYAN BİR SİNEK GELENE KADAR yerden kart çekersiniz. Ben 20'ye yakın çektiğimi bilirim... Adamı ağlatır.

YEDİ : Pistir bu oyunda. Atıldığında sizden sonra gelen oyuncu (2.rakip) yerden 3 adet kart çekmek zorunda kalır. Ama eğer 2. rakipte de 7 varsa atar ve 3. rakip 6 kart çeker. 3. rakipte de 7 varsa atar ve 4. rakip 9 kart çeker. 4. rakipte de 7 varsa, sizde eşek şansı var demektir. Atar. Siz de yerden 12 kart çeker, 7 atıp atacağınıza pişman olursunuz.

Opsiyonel;
JOKER : Zorunlu kart değildir. Eğer oyunda joker kullanır iseniz, joker her kartın üstüne atılabilir ve atıldığı anda sizden sonra gelen rakibiniz yerden 10 tane kart çekmek zorunda kalır. Bulaşmayın derim, pis iştir. Pis yedili zevkini yayalım diye arkadaş arasında kullanılan bu kart oyunun sabaha kadar sürmesine neden olur. Yerden çekildiğinde rakibe doğru sırıtmak ve kartı okşamak adettendir.

Eş yoktur.
2 deste oynanabilir.

Puanlama sistemine nefesim yetmedi:
Tam olmamakla birlikte BKZ:

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
4.buldk qaliba :eller:
qel kumarbazım qel :D way be konu çok tutuldu :D

Yağmur

Üye
Ve başlarım.
Karo As...
Kupa As...
Maça As...
Sinek As...
TEEEEK!
Sinek 7...

Rakipler ağlar...

[Bir diğer senaryo]

Ve başlarım.
Karo As...
Kupa As...
Maça As...
Sinek As...
Sinek 7...

Çığlıklar atarak, küfürler savurarak yerimden fırlayıp göbek atmaya başlayan şahsımı rakipler tekrar masaya çağırır. "Gel yavrum geeel" diye...
Ve oyun devam eder.
2. Rakip Karo 7 atar.
3. Rakip Maça 7 atar.
4. rakip Kupa 7 atar.
Şahsım yerden 12 kart çekerken rakipler yüzümü yüzüme zafer dansı yapmaktadır. Sinirler gerilir. Hır çıkar...

Favori oyunlarımdandır. Ben de kumarbazım.

teşekkürler ata... senaryon çok yerinde olmuş :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt