"Maxi Android OS" açılsın istiyoruz :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
1: Android için ayrı bölüm açılması gerekiyor bu düşüncenize sonuna kadar katılıyorum android geleceğin mobil sistemlerinden biri...Maxicep gibi dev bir platformda bu dev sisteme en az symbian kadar özen gösterilmeli ve inanıyorum bu konudan sonra android gerektiği şekilde ayrıştırılıp maxinin şanına yakışır bir hal alacaktır..
2: Bizim bölümümüze gelip symbianı eleştirmenize hayhay ama android hakkında istek ve öneride bulunurken bari araya symbianı karıştırmayın bu konuda bari yapmayın yani pes bu kadar olur be arkadaş :D

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

Haziran'ın son haftasında zaten bir çok destek bölümlerinlerinde bir çalışma yapmayı düşünüyorum, mazur görün; finaller, tiyatro oyunlarım, özel sorunlar sebebiyle bu ayın sonuna kadar pek bir şey yapmam mümkün değil. Haziran'ın son haftası birçok üyenin beklediği yönde geliştirmeler/iyileştirmeler olacak. Az sabır..
Not: Bu çalışma hakkında hiçbir yönetici arkadaşımla görüşmedim ama bir şeylerin yapılması şart ki yapılacak zaten, ama biraz sabır.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve mc_shekil
mc_shekil

mc_shekil

Üye
inşallah en yakın zamanda çalışmalarınızı bekliyoruz..zaten android market diger alternatiflerine göz açtırmıyor(applanet-blackmart gibi) hepsinin siteleri çökertiliyor o yüzden bizde paylaşımlarımızı androidOS bölümünden yapacağımız için karmaşıklığın giderilmesi dediğin gibi şart oldu artık..hepinize bu konu hakkında iyi çalışmalar:oke:

• Beğen
Tepkiler: Εthnic
Necmati

Necmati

Üye
Android Gelsiinnnnn :naughty:

Emre-45

Emre-45

Üye
Symbian farkı :)

pRime.

pRime.

Üye
evet sabırsızlıkla bekliyoruz kategorilendirilmiş bir android os bölümü. Symbian bölümlerine yapılan saldırıları baya azaltır. :)

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Symbian gibi genişletilse çok iyi olur ama bunu yaparsalar diğer işletim sistemini kullann arkadaşlarda isterler forumu genişletiriz iphone,bada,win.phone 7 bunlarıda genişletmek zorunda kalabilirler (:

----------Eklendi @ 14:46:48 ---------- Yazıldı @ 14:42:37 ----------

Symbian farkı nedir biliyormusun ? Android li cep telefonları pahalı olduğu için alıcınn kararı gene nokia oluyor nokiada ucuz olduğu için böyle oluyor symbian kullanıcısı çok oluyor ama nokia bir cihaza koyduğunu diğer bir cihaza koymuyor bence bu nokianın eksiklerinden birtanesi dahadır Şöyle adam akıllı bir işletim sistemi yapamadı nokia ya yazık

Ozan

Ozan

Admin
Bada bölümünü ayırdık, birkaç gün içerisinde de Android bölümüne gereken özeni verecegiz, yapılacakların başında diyebilirim

Bilgilerinize :oke:

• Beğen
Tepkiler: mc_shekil
Εthnic

Εthnic

Üye
Bada bölümünü ayırdık, birkaç gün içerisinde de Android bölümüne gereken özeni verecegiz, yapılacakların başında diyebilirim

Bilgilerinize :oke:

sesimize kulak verdiginiz icin cok tesekkur ederiz.. biraz gecikmis olsada bunu ogrenmis olmamiz gercekten cok sevindirici.. umarim maxicep android konusunda bolumde yapilacak duzenlemeler ile birlikte bolume atanacak android bilgisi olan bir moderator destegiyle kisa zamanda android kullanicilari tarafindan encok tercih edilen site olur...

• Beğen
mc_shekil

mc_shekil

Üye
1: Android için ayrı bölüm açılması gerekiyor bu düşüncenize sonuna kadar katılıyorum android geleceğin mobil sistemlerinden biri...Maxicep gibi dev bir platformda bu dev sisteme en az symbian kadar özen gösterilmeli ve inanıyorum bu konudan sonra android gerektiği şekilde ayrıştırılıp maxinin şanına yakışır bir hal alacaktır..
2: Bizim bölümümüze gelip symbianı eleştirmenize hayhay ama android hakkında istek ve öneride bulunurken bari araya symbianı karıştırmayın bu konuda bari yapmayın yani pes bu kadar olur be arkadaş :D
içerisinde 2117 konu barındıran androidi uygulama-oyun-tema gibi bölümlere ayrılsa bile yine yeteri verimi alamayacağız.daha fazla genişletilmesi lazım..ondan sonra görülecekki bölüm dahada büyüyecek ve buna bağlı olarakda üye sayısında çok artış olacak

• Beğen
Tepkiler: Εthnic
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
:d:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt