Max Payne1 Part1 Chapter 6

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
    Konu Sahibi
Max Payne1 Part1 Chapter 6
arkadaşalr max payneyi hep duymuslugum gormuslugum var ama bunca senden sonra ilk defa aldım , bi hevesle oynuyordum cok begendim fakat Part1 chapter 6 yı geçemedim. İnternetten Tam çözümlere baktım anlatmıslar dediklerinin hepsini yaptım fakat gene olmadı. Normal oyun baslıyor merdivenler var assagıya iniyorum 2tane deli var çöp kutusunun yanında sonra ilerde 1 kapı var onu acıp Giriyorum Bi Tane daha kapı geliyor onume O kapı kilitli ve sadece Azcık bir yeri acılıyor sürgü gibi yukarsında, Neyse amacımız o kapıyı geçmek Onu gecmek için baska kapı var ordan girip Ordaki adamları oldurmen lazım olduruyorum, en ustteki Adamı oldurmeyindiyor, o adam size sürgülü kapıyı acacak diyor fakat oldurmesem o beni olduruyor kapıyı açmıyor lütfen yardım!!!!!:bilmm deli olacagım:vur:sopa::angry:

● aLuvi ●

Üye
Oyunu tekrar indir .. Zaten 4 part Part'ları indirdikten sonra resimli anlatım'da burada ;)

balyoz61

Kapalı Hesap
arkadaşım bnde oynuyordum ama bi yerden sonra oyun imkansız oluyor mesela ileriki bölümlerde 1 tane beyzbol sopası veriyolar sana vee canın tek kurşunluk 10 tane adam karşında hepsinde uzi vs ağır silahlar var oyunu bitirmek için kesinlikle trainer gerekir bnce
bn trainerle bitirdim :D

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler yardımlarınız için. Dedigin siteden indirdim max1 ve max 2 yi ama 1 i geçmeden 2 yi oynamak istemiyorum tadı olmaz pek , anlamadan oynar gibi olur diye düşündüm. Part 6 da kaldım çok salakça bi bölüm ya oyundan soğuttu :=) :)

Revengeful

Emekli Yönetici
sonu olmayan bir oyun :ehe

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
    Konu Sahibi
sonu olmayan mı :=) ya yüregime inecek ben daha part1 i bitiremedim 5-6 part var daha :( :) her partında 7 ile 12 arası bölümleri ...

_enqin_

_enqin_

Üye
ben bilgisayar başından kalkmıyordum bunu oynarken :pc::pc:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...