Oğuzhan Üye Raptor_tr' Alıntı: ps3te oynadım demek o yüzden bi de pc de denıyım Genişletmek için tıkla ... youtubeda ikisi arasındaki farkı gösteren videolar var oradan izleyebilirsin
Raptor_tr' Alıntı: ps3te oynadım demek o yüzden bi de pc de denıyım Genişletmek için tıkla ... youtubeda ikisi arasındaki farkı gösteren videolar var oradan izleyebilirsin
Raptor_tr Üye Oğuzhan' Alıntı: youtubeda ikisi arasındaki farkı gösteren videolar var oradan izleyebilirsin Genişletmek için tıkla ... Pcde yarısını oynadım oyuna notum 10uzerinden 7 ( ) not diğer yarısını oynayıncada puan ikiye katlanır heralde
Oğuzhan' Alıntı: youtubeda ikisi arasındaki farkı gösteren videolar var oradan izleyebilirsin Genişletmek için tıkla ... Pcde yarısını oynadım oyuna notum 10uzerinden 7 ( ) not diğer yarısını oynayıncada puan ikiye katlanır heralde
Oğuzhan Üye Raptor_tr' Alıntı: Pcde yarısını oynadım oyuna notum 10uzerinden 7 ( ) not diğer yarısını oynayıncada puan ikiye katlanır heralde Genişletmek için tıkla ... ben demiştim
Raptor_tr' Alıntı: Pcde yarısını oynadım oyuna notum 10uzerinden 7 ( ) not diğer yarısını oynayıncada puan ikiye katlanır heralde Genişletmek için tıkla ... ben demiştim
ahmetc503 Konu Sahibi Raptor_tr' Alıntı: Pcde yarısını oynadım oyuna notum 10uzerinden 7 ( ) not diğer yarısını oynayıncada puan ikiye katlanır heralde Genişletmek için tıkla ... 10 üzerinden 14
Raptor_tr' Alıntı: Pcde yarısını oynadım oyuna notum 10uzerinden 7 ( ) not diğer yarısını oynayıncada puan ikiye katlanır heralde Genişletmek için tıkla ... 10 üzerinden 14