• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Max Payne 3 İle İlgili Son Notlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Max Payne 3 İle İlgili Son Notlar

Dünya’nın en iyi oyun üreticileri arasında boy gösteren Rockstar Games firmasının efsanevi oyunu Max Payne serisine yeni kardeş Max Payne 3’ün çıkış tarihi belli oldu.

Max Payne 3’ün karakteri bu sefer biraz yaşlanmış olacak. New York şehrinde ailesini öldüren katillerin izini süren ve onlardan intikam almak için uğraşan ana karakter bu sefer New York’ta değil başka bir şehirde katilleri arayacak. Kahramanımız buna ek olarak çok daha pişkin, alaycı ve utanmaz tavırlar içinde olacak.

Süper görsel efektlere sahip olacak bu oyun için Max Payne 3, Take2 Interactive Software firmaları beraber çalışacak. Kasım ayında piyasaya sürülmesi beklenilen Max Payne 3’ün aynı anda Xbox 360, PlayStation 3 ve PC sürümleri piyasada olacak.

Salihyet

Salihyet

Üye
Güzel haber diye buna derim :))

Symbiont

Üye
[sıze=4]evettt kaç senedir bekliyordum max payne 3 süperrrr[/sıze]

bardados

Üye
peki bunu nasil yükleye bilerim?:(:(:agla

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Max Payne nedense bana hep sıkıcı gelir cünkü Ne Gta daki gibi araba sürebiliyorsunuz nede öyle güzel grafiklere sahip benim dikkatimi cekmedi...:)

--------------- Ekleme ---------------

Güzel haber diye buna derim :))

Yalan deme oyunu sevdiğini sanmıyorum:ehe:ehe

Symbiont

Üye
Salih Baba™;1296567' Alıntı:
Max Payne nedense bana hep sıkıcı gelir cünkü Ne Gta daki gibi araba sürebiliyorsunuz nede öyle güzel grafiklere sahip benim dikkatimi cekmedi...:)

--------------- Ekleme ---------------

Yalan deme oyunu sevdiğini sanmıyorum:ehe:ehe
bu oyun değişik çıkacak araba sürübilecek belki helikopter bile sürülür

franzferdinand

Üye
sss

saddases

Üye
Salih baba asıl şunu şöyle desene bu oyunu geçemiyom diye max payne süpeeeeeeeerrrrr

detseli

Üye
maz payne 1 ve 2 yi bitirdim ve çok keyif aldım anlatılmaz ama bu seferki seride olay kahraman mekan değişiyo heralde bu kadar değişiklik bu oyunun klasiğini bozar bence hareketleri konuyu falan değiştirmeden görselliği kaliteli yapıp mekanı değişik ve daha uzun yapsalardı olurdu saten bütün oyunların yeni serilerinin içine ediyolar eski sürümleri arıyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...