AeqN0r
Üye
-
Konu Sahibi
-
2. el değilde sıfır almayı neden düşünmezsin böylesi bir miktar N9 almana yetecekdir.Özgür bir sistem android ,symbian ve olası sistemleri portlayabilir dilersen 2 portu bir arada kullanabilirsin.Arayüz olarak yada genel olarak lumia'yı andıran bir telefon kamerası orta dereceyi aşacak vaziyetde.Ve aklına gelen tüm oyunları telefonda barındırabilir bir nevi kullanabilirsin.Hız konusunda saniye farklarını gözetmiyorsan yerli yerinde.Bimeksin beyaz N9'da ara ara indirimle oluyor 1000 Tl'ye varan bir fiyatla satışta.Göz atmanı tavsiye ederim.Tabi bir artı olarak yeni bir sistemin enjekte edilmesi bekleniyor yani N9 özgürlüğün tanımını yok sayacak gibi.
Bence 0 s2 alabilirsin. Arkadaşım 1100tlye 0 s2 aldı. Ya da xperia ion al.
900-1000 TL arası dediği için 2.el dedim ayrıca 1.100 veren 1.160 da verir gider su geçirmez ve s2'den çok çok daha güçlü olan ion'u alır
bende kesinlikle xperia ionu öneriyorum gerçekten harika bir cihaz bende alıcaktım aynısından fakat rengi kırmızı olduğu için almadımbence bunu al pişman olmazsın :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
eğer bu çok pahalı 1.160 TL veremem dersen sana 2.el s2 öneririm s2 de çok güçlü bir cihaz ama xperia ion çok çok daha güçlü bir cihaz hatta çift çekirdekli telefonların en güçlüsü desek yalan olmaz sanırım
bence ion'u al hem sıfır almış olursun
- - - Eklendi - - -
ekran konusunuda kafana takma,bir süre sonra alışacaksın hatta ufak gelmeye başlayacak emin ol
ekleyelim : geliştiricilikten anlamıyorsanız ve telefonunuzu sıradan bir insan gibi kullanacaksanız bu telefona hiç gerek yokturbu cihazı alacağınıza gidin 2.el s2 alın on kat daha iyidir
Sanırsam gelişimden anlamayan biri olarak anlatma gereğinde bulunmuşsun.Androidin yapamıyacağını yapabileceğin bir sistem üzerine kurulu linux tabanlı geliyor olsada katamıyacağın bir uygulama yada program yok kastın ne yönlüydü bilmiyorum ama hiç etkileyici olmadı.
Herkes telefonla uğraşmaz arkadaş bunu yazmış
Sanırsam gelişimden anlamayan biri olarak anlatma gereğinde bulunmuşsun.Androidin yapamıyacağını yapabileceğin bir sistem üzerine kurulu linux tabanlı geliyor olsada katamıyacağın bir uygulama yada program yok kastın ne yönlüydü bilmiyorum ama hiç etkileyici olmadı.
Herkes telefonla uğraşmaz arkadaş bunu yazmış
kardeşim yanlış anlamışsın,o cihazı geliştirmeyi bilmiyorsan almaman gerekir diyorum mesela ben bilmiyordum babamda bilmiyordu bilmeden aldık cihazı binbir pişman oldukgeliştirmeyi bilirsen yapamayacağın şey yok çok haklısın
- - - Eklendi - - -
aynen
Yani Talip öyle bir yazdın ki o algıya varamadım yanlış anladıysam kusura bakma fakat yeni belirtiyor olsanda hala kararım aynı.Telefonu eski bir devrin telefonu gibi gösterir oldun. Herneyse madem tatlıya bağlandı.Bir kaç noktaya daha değinip arkadaşı kararıyla başbaşa bırakmak yerli yerinde olur.Tahminen N9'u çıkış anıyla aldın ki haklısın o zamanlar gelişim olarak biraz sorunluydu fakat şu an herşey kolayına kaçıyor.2 portu döşemek ve bir arada kullanmak oldukca basit.Buna dayanarakdan üzerinde fazlasıyla durdum.Gerçi bizim dile getirdiklerimizde pek tesir etmiyor.Artık bu muhabbetlere girmekden kaçınmak gerekiyor.Telefonu bizzat deneyip kendini özetleyen veya eline yakışanı alması gerçek yanı ve olması gereken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?