Telefon Tavsiyesi Max 850 tl

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
Hocam vermişken 1000 tl verip s4 alabilirsiniz.

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Veremiyoruz hocam işte :D

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
1000 lira olsa fıstık gibi cihazlar var da

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu ben almicam o yüzden alan kişinin bildiğim kadarıyla artırma fırsatı yok

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4s te ios7.1.2 mi ios 8 mi

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Böyle kalsın o zaman

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Bütçe 1200lira 3G görüntülü görüşme telefon

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
3G görüşme çok önemliyse :

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Orası çok ucuz çok iyi ama internet ten alamayız mağazadan alcaz mecbur tavsiye lere açığım hadi arkadaşlar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
İnternetten niye alamıyorsunuz ? Kredi kartı problemi varsa eğer kapıda ödeme imkânı var.

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Alan kişi istemiyor aslında
Yoksa internet iyi bir seçenek

avcitalip

avcitalip

Üye
2.elden uzak dur kardeşim,sana ZenFone 6 önerecektim ama 3G ile görüntülü görüşme istemişsin ben bir yerde ZenFone'lar ile görüntülü görüşme yapılamıyor diye duymuştum.ZenFone 5 elime gelince test eder seni de bilgilendiririm bence 900 TL'ye kadar ZenFone'lardan iyi cihaz yok 900-1000 TL arasına S4 önerebilirim 1.000-1400 TL arasına G2 yada G3 önerebilirim (32GB olmak kaydıyla) 1400TL+ Note 3 LTE SM-N9005 önerebilirim 1800TL+ dersen Note 4 veya iPhone 6 Plus'ın 32GB+ modellerini önerebilirim ama bence Note 3 LTE'den yukarısı biraz israfa doğru kayıyor :)
G2'de de görüntülü görüşme yok bu arada,G3 ü ise bilmiyorum.iPhone'larda iPhone'dan iPhone'a Facetime üzerinden 3G li görüşme yapılabiliyor! + 4s eskidi artık yani ve 3,5 inç ekran nedir yahu :(
700TL'ye sıfır s3'ler var ama bence o kadar problemli 1GB ram'i olan cihaza sırf 3G için bu kadar para vermeye değmez,3G ile görüntülü görüşme derken şebeke kastediliyor yoksa Skype,Tango vb. uygulamalar ile görüşmede hiçbir sıkıntı yok :)

utt2

utt2

Üye
victor u2ye bak kardeş 750tl
3G de kullanırsın

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Discovery 2 yada zenfone

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Victor ü dedimde dayıma alcaz istemiyor 700 liraydı hepsi burada da tango skype her telefonla yapılıyor öyle görüşmeler ben de 3G yani şebekeden bahsediyorum

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Victor ü dedimde dayıma alcaz istemiyor 700 liraydı hepsi burada da tango skype her telefonla yapılıyor öyle görüşmeler ben de 3G yani şebekeden bahsediyorum
S4mini yada zenfone al bnce

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Zenfonelarda yok görüntülü. S4 minide saçma bence dayim note 3 neo diyordu bulmuş bir tane 1200 lira teknosa dan

Takipçi Satın Al

Üst Alt