Telefon Tavsiyesi Max 800 tl

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Max 800 tl
Merhaba arkadaşlar. Sorunlu ilk seri gm5 plus modelini satmak üzereyim 800 tl var elimde galiba oyun dusunkunu değilim oynasam bileen dusuk grafik diye dert etmem müzik önemli özellikle kulaklık için ve sosyal medya kamera kullanımım var yalnız en büyük isteğim bayaryasi 1 günü rahat çıkarsın. Teşekkür ederim.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Asus Max yada P1 Olabilir.Nokia Düşünürsen 1320 Kamerası Hariç İyi Cihaz

furyzer0

furyzer0

Üye
Xiaomi mi4 güzel donanım olarak, dış görünüş istersen lenovo k1 var wp olur diyorsan 640xl ve ya 830 güzel seçenekler. htc nin beats audiolu 999tl lik bir telefonu vardı ama önermem sesi gerçekten güzel ama donanımı çok düşük fiyatına göre

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Asus Max yada P1 Olabilir.Nokia Düşünürsen 1320 Kamerası Hariç İyi Cihaz
Max güçsüz bi cihaz bataryası dışında. P1 beni aşıyor.
Xiaomi mi4 güzel donanım olarak, dış görünüş istersen lenovo k1 var wp olur diyorsan 640xl ve ya 830 güzel seçenekler. htc nin beats audiolu 999tl lik bir telefonu vardı ama önermem sesi gerçekten güzel ama donanımı çok düşük fiyatına göre

Lenovo k1 mi? 830 hiç satış yok ki.

furyzer0

furyzer0

Üye
O zaman mi4 en iyi seçenek olarak duruyor sanırım

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
furyzer0

furyzer0

Üye
Lumia640xl ya da 650ye bakabilirsiniz 650 daha 800tl altına indi mi bilmiyorum ama

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
byAndroid

byAndroid

Üye
Mi 4 o fiyat ta hepsine taş çıkartır

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve furyzer0
furyzer0

furyzer0

Üye
@byAndroid haklı hem güncel hem de iyi bir telefon almak istiyorsanız 800tl den fazlası gerekir.

byAndroid

byAndroid

Üye
@byAndroid haklı hem güncel hem de iyi bir telefon almak istiyorsanız 800tl den fazlası gerekir.

Şöyle birşey var. Cihaz eyvallah 2 yıllık ama şuan da bile çıkan cihazlardan geri kalan yani yok. Arka kamera müthiş. Ön kamera da öyle. Snapdragon 801 var. Güncelleme alıyor hala. Bende resmi developer rom var mesela her hafta güncelleme geliyor. Malzeme kalitesi çoğu telefona taş çıkartır. Bilmiyorum daha ne sayiyim. Miui arayüzünü bilmeyen araştırsın. Uygulama kopyalamadan, 2. Oturum açmaya (Windows taki gibi), kendi clean master tarzı programi, kendi aplock tarzı programı içinde mevcut daha sayamadığım çok şey var

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle birşey var. Cihaz eyvallah 2 yıllık ama şuan da bile çıkan cihazlardan geri kalan yani yok. Arka kamera müthiş. Ön kamera da öyle. Snapdragon 801 var. Güncelleme alıyor hala. Bende resmi developer rom var mesela her hafta güncelleme geliyor. Malzeme kalitesi çoğu telefona taş çıkartır. Bilmiyorum daha ne sayiyim. Miui arayüzünü bilmeyen araştırsın. Uygulama kopyalamadan, 2. Oturum açmaya (Windows taki gibi), kendi clean master tarzı programi, kendi aplock tarzı programı içinde mevcut daha sayamadığım çok şey var

Kutudan kitkatla çıkıyormuş nasil direk miui 8 yükleniyor

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Xiaomi kullanacaksan 750tl Redmi3 pro var bir forum sitesinde arkadaşım Xiaomi marka telefonlar satıyor ömür boyu yazılım garantisi 1 senede Donanım garantisi var pm olarak ulaşabilirsin bana

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Xiaomi kullanacaksan 750tl Redmi3 pro var bir forum sitesinde arkadaşım Xiaomi marka telefonlar satıyor ömür boyu yazılım garantisi 1 senede Donanım garantisi var pm olarak ulaşabilirsin bana
Donanım garantisi kim? Cihaz yurt dışı galiba. Ayrıca sıfır mı cihaz

byAndroid

byAndroid

Üye
Kutudan kitkatla çıkıyormuş nasil direk miui 8 yükleniyor
Şöyle düşün bu cihaz ilk çıktığında miui 5 ile çıktı. Miui sürümü ile Android sürümü bağımsız. Miui 6 geldi 7 geldi şuan 8 geldi işte. Ios gibi düşün her yıl yeni bir sürüm geliyor. Kutudan kitkat la çıkıyor doğru. Tüm cihazlar şuanda marshmallow lu. Güncelleme yapmak istemezsen kitkat la kullanırsın

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle düşün bu cihaz ilk çıktığında miui 5 ile çıktı. Miui sürümü ile Android sürümü bağımsız. Miui 6 geldi 7 geldi şuan 8 geldi işte. Ios gibi düşün her yıl yeni bir sürüm geliyor. Kutudan kitkat la çıkıyor doğru. Tüm cihazlar şuanda marshmallow lu. Güncelleme yapmak istemezsen kitkat la kullanırsın

Marshmollow nasıl peki şu an mi4 4g de

byAndroid

byAndroid

Üye
Marshmollow nasıl peki şu an mi4 4g de
Kitkatdan daha performanslı sadece ekran süresi düştü. Kitkat da 1 saat daha fazla ekran süresi alıyordum. Nedendir bilmiyorum Sony de de marshmallow güncellemesi ile cihazlarında pil düşüşü yaşandı. Tam tersi olanlar da var g3 mesela. Neyse bu şekilde sorunsuz

• Beğen
lazye

lazye

Üye
şarj 1 günden fazla bekleme ayrıca kamera anlamında bu telefon çoğu telefonu katlar hız olsun stabilite olsun oda öyle ben kitkat kulanıyorum resmi miui 8 güncellemsini bekliyorum stabil olan ona geçiş yapacam sonra herhangi bir sıkıntı yaşamadım telefondan aşırı memnunum ayrıca arayüzü çok fazla kişiselleştirileilir yüzlerce tema var; bildirim ışığını istediğin renk yapabilirsin root gerektirmeden daha saymadığım çok şey var kesinlikle amiral gemi performansı hissettiriyor ...

• Beğen
Polymath

Polymath

Üye
O fiyatlarda sıfır telefon istiyorsan bataryasi saglam. Bulabilirsen huawei g7. Bataryasi efsane. Kamerasi guzel alüminyum kasa. Ayrica Android 6 yi aldi. Daha güncelleme bekleme tabi. Ikinci el dersen huawei g8 bulabilirsen.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Mi4'e bir oy daha geliyor.

• Beğen