Max. 750 TL'ye Akıllı Telefon Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi

Evet onu ben de farkettim ve cevap vermiyorum onlara Bugün Teknosa'ya gitme fırsatım oldu. Lumia 620'yi inceleyecektim fakat yoktu. S3 Mini'ye baktım gayet akıcıydı hoşuma gitti biraz. Şu L620'yi bi türlü elime alamadım. Bi bakabilsem de almak için emin olabilsem.

ka_za

Üye
Al 2.el bi galaxy Nexus derim ben

Xperia sola ama biraz daha para koyup Xperia p almanı öneririm.

Konu Sahibi
Dün bir arkadaşımın L620'sini deneme fırsatım oldu. Kararım Nokia Lumia 620... Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.

Dün bir arkadaşımın L620'sini deneme fırsatım oldu. Kararım Nokia Lumia 620... Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.

Senin adına sevindim. Hangisini alsaydın pişmanlık duymazdın. Yeni telefonun şimdiden hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

Konu Sahibi

Senin adına sevindim. Hangisini alsaydın pişmanlık duymazdın. Yeni telefonun şimdiden hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

Çok teşekkür ederim. Umarım pişman olmam. Oyun performansı falan nasıl? Benim yolculuklarım genelde uzun olur da Bir de kablosuz şarj olma özelliği 620'de var mı? Ve telefonun göze çarpan dezavantajlarını yazar mısın? Ben bir dezavantaj göremedim de

Mağazadan ücretsiz oyun yakaladıkça indiriyorum.(ücretli oyunlar kampanya yapıyor bazen)

Oyun performansı gayet hızlı ve güzel. Şu zamana kadar bir kere kendi kendine reset attı.

Here maps , here drive + , Here City lens uygulamaları çok harika iş çıkartıyor. (Navigasyon on numara yani)

Ufak tefek şeyler var sıkıntı olan.
1 Ekran döndürme sensorunu şimdilik kapatamıyoruz. Ekran otomatik olarak dönüyor. Gdr2 güncellemesi ile bu konuda düzeltme bekliyoruz.
2 Dosya yöneticisi seçeneği yok. O konuda biraz Microsoft suçlu. Gdr2 yada gdr3 te gelebilir sanırım.
3 Kapasite kontrolü ile telefon hafızasındaki medya ve dosyalar klasörü temizliği sıkıntılı. Gdr2 güncellemesi ile o sorun da çözülecek diyorlardı...

Kablosuz şarj 620 de yok

Konu Sahibi

Teşekkür ederim aydınlattın beni iyice Artık gözüm kapalı alabilirim L620'yi... Yanına da uygun fiyatlı olursa Asha 501 almayı düşünüyorum. Bi Türkiye'ye gelsin de bakarız

Konu Sahibi
Tekrar teşekkür ediyorum sana... Konu kilitlenebilir.

ANIL

Admin
Şimdiden hayırlı olsun.
İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...