Max. 750 TL'ye Akıllı Telefon Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hadi hayırlısı diyelim. Umarım beklentilerinizi karşılar

Artık sabredemeyeceğim . En fazla 3 ay tatile kadar bekleyebilirim .

valla s3 mini şu anda 800 tl ace 2 de 700 tl 100 tl fark ile daha güzel bir telefon almak var 1-2 ay beklersen 700 leri bulur

IVI-Elia

Üye
Açıkçası Ace 2 alma derim.S3 mini alabilirsen al alamazsan ve yeni bir deneyim yaşamak istersen 620 almalısın.Ama genel performans olarak kuşkusuz en iyisi 620dir

cilginn

Üye
S3 mini almanı tavsiye ederim

m.akakce.com/p/?861448

Fiyatlar gayet güzel.

Konu Sahibi
Kafam allak bullak oldu. S3 Mini mi Lumia 620 mi? Her ikisinin de artılarını ve eksilerini yazar mısınız? Ayrıca hepinize teşekkürler...

- - - Eklendi - - -

Yalnız Lumia 620'de işletim sistemine göre 512 MB RAM az gibi geldi?! Birden fazla uygulama açınca sorun çıkar mı ?

Lumia 620yi araştırmadım daha ama bence s3 mini ya

Wp8 de her şey donanım değildir. Yazılım optimize edildiği için çok rahat kasılmadan, donmadan sistem çalışmaya devam eder.

Kerim.

Üye
s3 mini kesinlikle

s3 mini al bence lumia dan sıkılabilirsin yani android de 6 tane sayfa var koyarsın widget leri canın sıkılmaz ama wp de sadece kutular var belirli bir yerden sonra sıkılabilirsin ama l620 s3 miniden daha hızlıdır orası kesin

Benim önerim bu o fiyata Xperia p bulursan p yi öneririm sar değeri de 620 den düşük sanıyorum ama s3 mini by fiyata alınır 620 önermiyorum oyun uygulama sıkıntı ayrıca 620 nin bi esprisi yok herşey vasat minide nette rahat olursun oyunlarda kasmaz

serihan

Üye

Fiyat fazla ama Bizim şehirde az.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunursa böyle oluyor. Ezbere kalıp söylemler ile konuşmasak daha güzel anlaşırız.
Market dedin galiba demi. Android gibi her yazılan direkt yayınlanmaz. Onaydan geçerse markette yer alır , virüs derdi olmaz.
Apple marketteki en popüler uygulamalardan çoğu mevcut.
Android marketteki popüler uygulamalar var.
Oyun mu dedin yeteri kadar kaliteli oyunlar mevcut.
On yargıları bir yıkın yani.

Konu Sahibi

O konuda haklisin ben marketi gezdim ve popüler olan çoğu oyunun orda da oldugunu gördüm onlar bana yeter... Ama tilelardan sıkılırım gibime geliyor kişiselleştirme yok mu bu telefonda?

O konuda haklisin ben marketi gezdim ve popüler olan çoğu oyunun orda da oldugunu gördüm onlar bana yeter... Ama tilelardan sıkılırım gibime geliyor kişiselleştirme yok mu bu telefonda?

Gdr2 güncellemesi ile birlikte kişiselleştirme olayı biraz daha güzel olacak. Ayrıca istediğiniz Live tile ekrana sabitleyip kaldırabiliyorsunuz.

Halen her iki telefonu da elinize alıp kullanıp öyle karar vermenizi isterim. Aklınıza yatan hangisi ise güle güle kullanın demek düşer bize

Konu Sahibi

Gdr2 güncellemesi nedir bi' açıklar mısın? Çok soru soruyorum kusura bakmayın ama her şeyini öğrenmem gerek bu iki telefonun...

Microsoft'un büyük çaplı güncelleme paketi. Sonbaharda 3. büyük güncelleme gelecek.
Ayrıca Nokia'da kendi cihaz güncellemelerini yayınlıyor.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca dikkatimi çeken bir şey var. Diğer telefon önerisi yapan arkadaşlar nedenlerini yazsalar size daha çok yardımcı olacaklar gibime geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...