GuiTaRisT111
Üye
-
Konu Sahibi
-
biraz daha bekle s4 mini çıkarsa s3 mini çok ucuzlar birde ace 2 de güzeldir
Aklıma girdiniz. Şimdi de Lumia 620'yi daha çok istiyorum. Bi sitede Ace 2'de belleğin 4 GB, ama kullanıcıya kalan belleğin 1,4 GB olduğunu okumuştum. Şuanki telefonum gibi hafıza sıkıntısı yaşamak istemiyorum. Lumia 620'de karar kıldım gibi görünüyor. En kısa zamanda yakından incelemem gerekiyor. Teşekkür ederim.
Artık sabredemeyeceğim. En fazla 3 ay tatile kadar bekleyebilirim .
Kafam allak bullak oldu. S3 Mini mi Lumia 620 mi? Her ikisinin de artılarını ve eksilerini yazar mısınız? Ayrıca hepinize teşekkürler...
- - - Eklendi - - -
Yalnız Lumia 620'de işletim sistemine göre 512 MB RAM az gibi geldi?! Birden fazla uygulama açınca sorun çıkar mı?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Benim önerim bu o fiyata Xperia p bulursan p yi öneririm sar değeri de 620 den düşük sanıyorum ama s3 mini by fiyata alınır 620 önermiyorum oyun uygulama sıkıntı ayrıca 620 nin bi esprisi yok herşey vasat minide nette rahat olursun oyunlarda kasmaz
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunursa böyle oluyor. Ezbere kalıp söylemler ile konuşmasak daha güzel anlaşırız.
Market dedin galiba demi. Android gibi her yazılan direkt yayınlanmaz. Onaydan geçerse markette yer alır , virüs derdi olmaz.
Apple marketteki en popüler uygulamalardan çoğu mevcut.
Android marketteki popüler uygulamalar var.
Oyun mu dedin yeteri kadar kaliteli oyunlar mevcut.
On yargıları bir yıkın yani.
O konuda haklisin ben marketi gezdim ve popüler olan çoğu oyunun orda da oldugunu gördüm onlar bana yeter... Ama tilelardan sıkılırım gibime geliyor kişiselleştirme yok mu bu telefonda?
Gdr2 güncellemesi ile birlikte kişiselleştirme olayı biraz daha güzel olacak. Ayrıca istediğiniz Live tile ekrana sabitleyip kaldırabiliyorsunuz.
Halen her iki telefonu da elinize alıp kullanıp öyle karar vermenizi isterim. Aklınıza yatan hangisi ise güle güle kullanın demek düşer bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?