Max 700TL Android Telefon Önerisi YardıM..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Max 700TL Android Telefon Önerisi YardıM..
Arkadaşlar aklımda Samsung Galaxy Wonder var sizce en fazla 700TL ye en iyi hangi telefon olsun. Marka olarak HTC,Samsung veya Sony XPeria olur. Yorumlarınızı bekliyorum.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
xperia sola ace 2

arda588

Üye
Xperia Arc S seni idare eder kardeşim.

ugur1000

ugur1000

Üye
Samsung alma sony al Xperia Sola ya bak yada eski sony ericsson Xperia modellerine bakabilirsin

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler bu söylediklerinizin hepsinde ics var mı

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
arc s alma
hepsinde var ics

Ali58_58

Ali58_58

Üye
galaxy s advanced diyorum çift çekirdek amelod ve büyük bir ekranı var gpusuda iyi ve 4.1 jb güncellemesi alıcak fiyatı 750 lira

skywalker06

skywalker06

Üye
Galaxy Ace 2 al derim 600tlye 2.el çok rahat bulursun fazla kullanılmamış

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sıfır alacağım ve taş çatlasa 700 TL olur Wonderin beyazı hoşuma gitti bide rom attıkmı tamamdır. Rom atınca garanti gider mi ve sizce wonder nasıl.

Kerim.

Kerim.

Üye
galaxy s advanced diyorum çift çekirdek amelod ve büyük bir ekranı var gpusuda iyi ve 4.1 jb güncellemesi alıcak fiyatı 750 lira

Hocam 1000lira degil mi o?

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar sıfır alacağım ve taş çatlasa 700 TL olur Wonderin beyazı hoşuma gitti bide rom attıkmı tamamdır. Rom atınca garanti gider mi ve sizce wonder nasıl.

Evet gider ama odin ile stok rom atinca garanti gelir:)
Telefonum iyi memnunum:)sorcagin varsa sen sor galaxy w hakkinda

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Hocam 1000lira degil mi o?

- - - Eklendi - - -

Evet gider ama odin ile stok rom atinca garanti gelir:)
Telefonum iyi memnunum:)sorcagin varsa sen sor galaxy w hakkinda
yok hocam 1000 lira beni wonderi aldığım zaman yani 7-8 ay önceydi :D şimdi baya düşmüş fiyatı

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Yüksek kalitede oyunları kaldırırmı, kalite nasıl, stabil çalışıyor mu,müzik ve kamerada iyi mi?

Sarangni

Sarangni

Üye
Bu saatten sonra wonder para verilmez.

Atrix derim ama ona karsıda inanılmaz bir on yargı var. Ben aldım cok memnunum. HD oyun bile oynana biliyor. Adamlar telefon yapmış zamanında. CM 10.1 JB neredeyse stabil. 599 aldım aldım paradan fazlasınıda hak eder.

Kerim.

Kerim.

Üye
Yüksek kalitede oyunları kaldırırmı, kalite nasıl, stabil çalışıyor mu,müzik ve kamerada iyi mi?

Muzik ve kamera gayet iyi.telefon hizli ve stabil.oyun konusunda rom yuklersen sıkıntı olmaz ama stock romda oyun performansinin pek iyi oldugunu soyleyemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt