Kerim. Üye TeAmo42' Alıntı: tipini beğendim diyor Bana laf düşmez. İlk tercih sola zaten - - - Eklendi - - - Mağazalar için teşekkürler telefon seçimi konusunda hangisi uygun denkgelirse artık Genişletmek için tıkla ... Kendi bilir
TeAmo42' Alıntı: tipini beğendim diyor Bana laf düşmez. İlk tercih sola zaten - - - Eklendi - - - Mağazalar için teşekkürler telefon seçimi konusunda hangisi uygun denkgelirse artık Genişletmek için tıkla ... Kendi bilir
TeAmo42 Üye Konu Sahibi kerim336' Alıntı: Kendi bilir Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim yorumların için faydalı oldu ilk tercih sola olacak
kerim336' Alıntı: Kendi bilir Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim yorumların için faydalı oldu ilk tercih sola olacak
TeAmo42 Üye Konu Sahibi kerim336' Alıntı: Aslinda s3mini almasi onun icin cok cok daha iyi olurdu ama malum butcesi yokmus Genişletmek için tıkla ... Bende çok dedim ama inşallah merkezde 1 aylık filan s3 mini buluruz belki fikri değişir - - - Eklendi - - - Bütçe yetmediği için alamıyoruz ikinci elde almak istemiyor o sebepten
kerim336' Alıntı: Aslinda s3mini almasi onun icin cok cok daha iyi olurdu ama malum butcesi yokmus Genişletmek için tıkla ... Bende çok dedim ama inşallah merkezde 1 aylık filan s3 mini buluruz belki fikri değişir - - - Eklendi - - - Bütçe yetmediği için alamıyoruz ikinci elde almak istemiyor o sebepten
Kerim. Üye TeAmo42' Alıntı: Bende çok dedim ama inşallah merkezde 1 aylık filan s3 mini buluruz belki fikri değişir - - - Eklendi - - - Bütçe yetmediği için alamıyoruz ikinci elde almak istemiyor o sebepten Genişletmek için tıkla ... Butce yoksa yapacak bisey yok ama baya pisman olcak keske s3 mini alsaydim diye
TeAmo42' Alıntı: Bende çok dedim ama inşallah merkezde 1 aylık filan s3 mini buluruz belki fikri değişir - - - Eklendi - - - Bütçe yetmediği için alamıyoruz ikinci elde almak istemiyor o sebepten Genişletmek için tıkla ... Butce yoksa yapacak bisey yok ama baya pisman olcak keske s3 mini alsaydim diye
TeAmo42 Üye Konu Sahibi kerim336' Alıntı: Butce yoksa yapacak bisey yok ama baya pisman olcak keske s3 mini alsaydim diye Genişletmek için tıkla ... Öyle işlemciden filan pek anlayan program oyun kurann birisi değil birşey olmaz
kerim336' Alıntı: Butce yoksa yapacak bisey yok ama baya pisman olcak keske s3 mini alsaydim diye Genişletmek için tıkla ... Öyle işlemciden filan pek anlayan program oyun kurann birisi değil birşey olmaz
Kerim. Üye TeAmo42' Alıntı: Öyle işlemciden filan pek anlayan program oyun kurann birisi değil birşey olmaz Genişletmek için tıkla ... Ha sorun olmaz o zaman - - - Eklendi - - - O zaman ace2de alabilir.rootlamasina gerek yok oyun kurmayacaksa
TeAmo42' Alıntı: Öyle işlemciden filan pek anlayan program oyun kurann birisi değil birşey olmaz Genişletmek için tıkla ... Ha sorun olmaz o zaman - - - Eklendi - - - O zaman ace2de alabilir.rootlamasina gerek yok oyun kurmayacaksa
TeAmo42 Üye Konu Sahibi kerim336' Alıntı: Ha sorun olmaz o zaman - - - Eklendi - - - O zaman ace2de alabilir.rootlamasina gerek yok oyun kurmayacaksa Genişletmek için tıkla ... Derdi kamera ve tasarım birazda sosyal ağlar filan Oyunda oynarda aşırı değil
kerim336' Alıntı: Ha sorun olmaz o zaman - - - Eklendi - - - O zaman ace2de alabilir.rootlamasina gerek yok oyun kurmayacaksa Genişletmek için tıkla ... Derdi kamera ve tasarım birazda sosyal ağlar filan Oyunda oynarda aşırı değil
Kerim. Üye TeAmo42' Alıntı: Derdi kamera ve tasarım birazda sosyal ağlar filan Oyunda oynarda aşırı değil Genişletmek için tıkla ... Yuksek boyutlu oyun oynamazsa ace2de alabilir
TeAmo42' Alıntı: Derdi kamera ve tasarım birazda sosyal ağlar filan Oyunda oynarda aşırı değil Genişletmek için tıkla ... Yuksek boyutlu oyun oynamazsa ace2de alabilir
TeAmo42 Üye Konu Sahibi Kdr05' Alıntı: Gold'da xperia sola 679 Tl idi. Genişletmek için tıkla ... Bizim burda gold yok malesef konyada. - - - Eklendi - - - kerim336' Alıntı: Yuksek boyutlu oyun oynamazsa ace2de alabilir Genişletmek için tıkla ... Şimdilik oynamaz
Kdr05' Alıntı: Gold'da xperia sola 679 Tl idi. Genişletmek için tıkla ... Bizim burda gold yok malesef konyada. - - - Eklendi - - - kerim336' Alıntı: Yuksek boyutlu oyun oynamazsa ace2de alabilir Genişletmek için tıkla ... Şimdilik oynamaz
TeAmo42 Üye Konu Sahibi 590 Tl'ye marka takıntısını bir kenara bırakıp Atrix aldık herkese teşekkürler
Kerim. Üye TeAmo42' Alıntı: 590 Tl'ye marka takıntısını bir kenara bırakıp Atrix aldık herkese teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Ace2den daha iyi hayirli olsun
TeAmo42' Alıntı: 590 Tl'ye marka takıntısını bir kenara bırakıp Atrix aldık herkese teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Ace2den daha iyi hayirli olsun