Babasının kartı ile alacağız s3 mini nerden baksak 800 den aşağı değildir.700 Tlden daha üste çıkma imkanımız yok malesef. 20-25 tl daha artar en fazla.Android alacaksa en az s3miniden baslasin.ama alamam derse wonder,atrix falan olabilir.yada xperia sola
Xperia sola güzel gibi duruyor teknik olarak.Şuanlık onu alacagız gibi.atrix wonder neo v ray bu telefonlar artık alınmaz.
Xperia sola s3 mini bu gibi cihazlara bakın
evet orjinal kullanacagız o zaman sola alalım piyasa fiyatları ne kadar ve nerelerde bulabiliriz?Telefona root yapmayacaksan orjinal kullanacaksan ace2ye bulasma
- - - Eklendi - - -
Atrix veya sola almani tavsiye ederim
tipini beğendim diyorRoot yapmayacaksa ace2 almasin bi daha uyarayim![]()
Bana laf düşmez. İlk tercih sola zatenMağazalar için teşekkürler telefon seçimi konusunda hangisi uygun denkgelirse artıkMedia Markt yahut Saturn'den al en ucuzları oralar sola ace2ye göre daha iyi ama ace2de ramdan kazanıyor misal benim telefonlar galaxy ace'nin karşılaştırmasınden o telefonun işlemcisi benimkinden 200mhzdaha fazla ancak rami 256mb benim telefonumun rami ise 512mb benim telin rami iyi olduğu için çoğu oyunu rahatlıkla açıyor bence ace2al zaten xperia sola'da 3g de yok ayrıca sola alsa alsa 4.0 alır ama ace2 4.1 alacak tabi samsunga nekadar güvenilir bilinmez ama bence ace2 al