lg1967
Üye
-
Konu Sahibi
-
General Mobile Discovery
Neden acaba ?
Alıcağım telefonda internette gezinmez, sosyal ağlarda takılmak, oyun oynamak gibi özellikler arıyorum.Daha çok bilindik markalar almak istiyorum nedense.Fiyatına göre müthiş özellikleri var.Fakat kullanım amacınız öncelikli olarak nedir ?
Alıcağım telefonda internette gezinmez, sosyal ağlarda takılmak, oyun oynamak gibi özellikler arıyorum.Daha çok bilindik markalar almak istiyorum nedense.
- - - Eklendi - - -
++++ GÜNCEL
700 Tlye alacağın telefonda oyun açısından fazla şey bekleme.Marka takıntısı sanırım dalga geçme veya istediğin ambiyansı verememeyle ilgili.600 TLye satılıyor GM discovery ve şu an piyasadaki her oyunu son grafik ayarında kasmasız oynatıyor.Tarayıcısı da oldukça hızlı.Telefonu sen kullanacaksın markası bir yere kadar.Samsung olup istediğin oyunu oynayamayınca keşke şunu alsaydım diyeceksin çünkü.
700 Tlye alacağın telefonda oyun açısından fazla şey bekleme.Marka takıntısı sanırım dalga geçme veya istediğin ambiyansı verememeyle ilgili.600 TLye satılıyor GM discovery ve şu an piyasadaki her oyunu son grafik ayarında kasmasız oynatıyor.Tarayıcısı da oldukça hızlı.Telefonu sen kullanacaksın markası bir yere kadar.Samsung olup istediğin oyunu oynayamayınca keşke şunu alsaydım diyeceksin çünkü.
Bugun alicam ins. Goruslerimi bildiricem s3 kullaniyorum aradaki farklarida acikca belirticem burada
Bugun alicam ins. Goruslerimi bildiricem s3 kullaniyorum aradaki farklarida acikca belirticem burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?