max 600 tl lik tel onerisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enes122

enes122

Üye
    Konu Sahibi
max 600 tl lik tel onerisi?
arkadaslar max 600e kadar telefon ariyorum pek internetle isim olmaz mesajlasirim konusurum film izlerim muzik vs. arada oyunda oynarim aklimda galaxy ace var ama batarya sorunu var diyorlar cabuk bitiyormus.. max 600 verebilirim sizce bu parayi en iyi nasil degerlendiririm?

Not teli arkadasima alcaz.kotu bisey cikarsa demesin senin yuzunden dandik tel aldik :))

Metin MF

Metin MF

Üye
nokia c6 ya da nokia 500

enes122

enes122

Üye
    Konu Sahibi
kardes androidli istiyoz biz

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
galaxy w indirimdeydi. Ya o yada neo v. Alcatelinde bi telefonu vardı teknosada oda olabilir.

Türe

Türe

Üye
Dostum android istiyorsan sana tavsiyem 1000 liradan aşağı android alma . Bana kalırsa nokia 603 güzel cihaz sen bilirsin yine de.

enes122

enes122

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler arkadaslar hepinizin onerisini tek tek inceleyecegim Türe maalesef arkadasim 600u gecemiyorum

Türe

Türe

Üye
zaten 600 ün üstünde değil ki fiyatı ?

enes122

enes122

Üye
    Konu Sahibi
zaten 600 ün üstünde değil ki fiyatı ?

kardesim 600 derken sen 1000tl den asagi alma dedin.ya ondan drmistim gecemiyorum diye

knoll

Üye
sony ericcson neo v al dostum dokunmatik dersen çoook ii bir gram kasma yok cihazda aldığm ve pişman olmdıgm tek cihaz tavsiye ederim

enes122

enes122

Üye
    Konu Sahibi
arkadasla karari verdik galaxy wonder alacak yorumlariniz icin cok cok tesekkur ederim arkadaslar. Kendinize iyi bakin.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Şimdiden hayırlı olsun.

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
dusuk fiyatli androidi hic tavsiye etmem. nokia 603 ve ya nokia 500 iyi bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...