max. 400 TL ye android önerisi 2. Elde olabilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakc1907

Üye
    Konu Sahibi
max. 400 TL ye android önerisi 2. Elde olabilir.
Arkadaşlar 350-400 Tl arasında android telefon önerilerinizi bekliyorum telefon 2. elde olabilir?

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Huawei Y200 450 Tl Sıfır bak İstersen

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Huawei Y200 450 Tl Sıfır bak İstersen

burakc1907

Üye
    Konu Sahibi
huawei y200 kullandım ve bir arkadaşımda kullanıyor dokunmatik kötü ve ram yetersiz :(

danger987

Üye
İstanbul da oturuyorsan yusufpaşada spottan sıfır galaxy s 425 lira sadece garantisi yok onun dışında ömür boyu kapanmama garantisi var arkadaşım aldı 2 aydır kullanıyor onada çalıştıgım şirkette bi abi tavsiye etti oda 5 aydır kullanıyor

Not:Galiba Ankara'dasın

Ali58_58

Ali58_58

Üye
İstanbul da oturuyorsan yusufpaşada spottan sıfır galaxy s 425 lira sadece garantisi yok onun dışında ömür boyu kapanmama garantisi var arkadaşım aldı 2 aydır kullanıyor onada çalıştıgım şirkette bi abi tavsiye etti oda 5 aydır kullanıyor

Not:Galiba Ankara'dasın
aynen ankarada spot satan bi yerden al yoksa 400 liraya adam gibi bi telefon alamazsın hepsinin bi kötü yanı olur :)

burakc1907

Üye
    Konu Sahibi
aslında spot olabilir fakat ankarada doğru düzgün adam gibi spot satan bi yer bilmiyorum arada sırada bizim burdaki telefoncuda oluyo 1-2 tane spot telefon onlarda galaxy mini gibi şeyler 250 liradan veriyor.Spotunu bulabilirsem Galaxy wonder veya Motorola atrix alabilirim ankarada bildiğiniz spot satan yer varsa pmden veya buradan yazarsanız memnun olurum :D

onuruzer

Üye
Max. 400 kriterinde bi telefon ariyorsan samsung'dan sasma. Ankarada necatibeyin girisindede spot olarak galaxy s'i bulabilirsin...

paşa06.40

paşa06.40

Üye
aynen necatibeyin girisindeki telefon borsalarinda bulabilirsin

burakc1907

Üye
    Konu Sahibi
aynen necatibeyin girisindeki telefon borsalarinda bulabilirsin
Peki arkadaşlar bu telefonun garantisi yok en ufak bi sorun yaşadığımda mecburen yetkili olmayan birine götüreceğim aranızda kullanmış olanlar varsa imei garantisi hakkında vs. bilgi verebilirmi?

danger987

Üye
​Çoğu spotçu omür boyu kapanmama garantisi verir fakat ordakileri bilemem :D

burakc1907

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar biraz fazla olacak ama bilmediğimden soruyorum mazur görün
Spot telefon alacağım büyük ihtimalle ama bu telefonlar sadece belli modellerdemi yoksa her telefonun spotu varmıdır
Motorola atrix - Galaxy w-Galaxy S-Sony xperia U modellerinden birini alacağım bu telefonların fiyatlar nedir bilgi verebilirmisiniz?

caglar b

caglar b

Üye
ikinci el xperia ray al

burakc1907

Üye
    Konu Sahibi

burakc1907

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bugün Necati Beydeki telefonculara gittim yaklaşık 25 telefoncu dolaştım.Gözlemlerimi yazıyım.
Spot telefon olarak Galaxy wonder 520-650 arası değişiyor,Galaxy s 550-600 arası değişiyor.
Spot Galaxy Ace ler 400 den başlıyor gerisi satıcının insafına kalmış.
2. el telefon bakıyım dedim 400 liraya kadar Xperia mini-galaxy y-galaxy ace-htc cha cha gibi modeller var.
Bi yerdede 2. el bi gooapple'a rastladım adamın eline bi yerden geçmiş telefonu inceledim çok güzel dokunmatiği felan var kamerası 5 mp dedi fakat 3.2 mpnin üstünde değil onun dışında play storeye giriyor antutu benchmark testi yaptık 2900 küsür çıktı overclokla dahada yükselecektir telefonun fiyatına 450 dedi birazda öğrenci olmanın payıyla 400e indi çin malı garantisi yok vs derken adamı çıldırtıp satın aldığı fiyata 300 liraya aldım telefonu şimdilik çok memnunum öneride bulunan bütün arkadaşlar teşekkürler :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
hayır varsa motorola atrixi al çift çekirdek

- - - Eklendi - - -

benim telefon galaxy w al ama atrix yoksa galaxy s al hatta hemen galaxy s al çünkü galaxy s çok gelişti androidinide 4.2ye kadar yükseltiyosun

burakc1907

Üye
    Konu Sahibi
hayır varsa motorola atrixi al çift çekirdek

- - - Eklendi - - -

benim telefon galaxy w al ama atrix yoksa galaxy s al hatta hemen galaxy s al çünkü galaxy s çok gelişti androidinide 4.2ye kadar yükseltiyosun

Kardeş aldım telefonu

Kerim.

Kerim.

Üye
hayirli olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt