Öneri Max 2500 telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

VengeanceFalls

VengeanceFalls

Üye
    Konu Sahibi
Max 2500 telefon Önerisi
Herkese iyi forumlar. Aklımda şuan Xperia Z5 Premium bulunmakta. Önceki telefonum apple olduğu için sadece android düşünüyorum. Aklımda birkaç soru var. Sizce Z6 yı mı beklemeliyim ? Z6 çıktıktan sonra telefonun fiyatı düşer mi ? Veya farklı bir model önerebilir misiniz ?

yeumyang

yeumyang

Moderator
Bence s7 g5 htc m10 u bekleyin beklemek istemezseniz z5 Premium güzel cihaz teknosada bakmıştım

byAndroid

byAndroid

Üye
Bencede yeni modeller tanıtılacak 10 gün kaldı şurda. Diğer yandan note 5, s6 edge plus falan öneririm. Yinede karar senin, huawei mate s de güzel telefon

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Valla o kadar parayı verdikten sonra amiral gemilerin hepsi iyi telefonlar.

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Xperia Z5 Premium

Yada lg g5 bekle

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
S6 Note 5 Yada Edge Serisi Olabilir

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
sony xprria z5 premium

VengeanceFalls

VengeanceFalls

Üye
    Konu Sahibi
Aslında snapdragon 810 dan çekindim. Isınma sorunu yapıyor diyorlar uzak durun gibi yorumlarla karsılastım. Diğer türlü çok düşünmezdim açıkçası.

kralberk13

kralberk13

Üye
xperia z5 :disko:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Şuan o bütçeyle Z5 alırsan üzülürsün.

Yakın fiyatlara S7 veya G5 almak varken niye Z5 alasın?

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Z5

VengeanceFalls

VengeanceFalls

Üye
    Konu Sahibi
0343434

0343434

Üye
Z5 Premium alıp da büyük bir hata yapma çoğu teknoloji editörü o ekrana o işlemciyi hiçbir şekilde önermiyor. Sırf reklam amaçlı yapılan hareketler. Ben de yerinde olsam yeni cikicak modelleri beklerim. En azından bir alt modelleri daha da ucuzlar. Su an telefon almanın gerçekten ihtiyacın yoksa hiç sırası değil ama yeni çıkacak telefonlardan g5 bayagi sike duruyor bence. 1 ay daha sık dişini o Zaman buralarda konu üstüne konu olur bu yeni telefonlar Hakkı'nda.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Snapdragon 810 ayrı 810 v2.1 ayrı arkadaşlar ısınma olayına herkes takılıyor v2.1 801 kadar ısınmıyor
Nexus 6p ile OnePlus 2 kullanıyorum ısınma yok işlemcinin frekansları cok önemli
Sadece 810 diye kesip atmayalım 810 adıyla 4 farklı konsept vardır en iyisi v2.1

Konuya gelirsek huawei mate 8 bence hepsinden cok daha iyi bir cihaz
yakında türkiyede olur.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
z5 premium al sen arkadaşım o arkadaşıda dinleme z5 premium alma kendi kendine konuşup duruyor lg'nin telefonlarıda desen zaten çöplerin önde gideni :ehe :)

0343434

0343434

Üye
Sanki ben dediklerimi kafamdan uyduruyorum çoğu teknoloji editörü bu telefonu için önermiyor ama siz dilinize dikkat etmeden kendinizce bir şeyler demişsiniz. Z5 Premium alınmaz ama alınabilecek bir durumu varsa da açıklayın nedir bu anlayış.

0MG90

0MG90

Üye
Editörlerden bize ne? Ben o telefonu kendim beğeniyorsam, almak istiyorsam başkasının sözüyle gidip almıcak mıyım? Saçmalığa bak.

Ben senin yerinde olsam Z5 Premium krom rengini alırım.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
0343434

0343434

Üye
Sonra da buralara gelip bu telefon niye kasıyor yok bu telefon niye bu oyunu açmıyor diye yaparsınız. O insanlar her kitlenin ihtiyacını bildiği için her yorumu yapabilecek düzeydeler ama sizin gibi olaya böyle dar açıdan bakan insanlar biraz olsun ileriyi düşünmüyor. Buarada insanlar bir nevi yatırım yapıyor 2.500 lira az bir para mı? Öyle olsa git o zaman Casper al çünkü ben onu beğendim. Bir ay sonra görürüm ben seni niye aldım ben bunu derken.

0MG90

0MG90

Üye
Ben zaten bi cihaza 2500 lira vereceksem gider iyice incelerim, internette araştırırım öyle alırım. 2500 lira çöpte bulunmuyor, o kadar zengin değilim.

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
Sonra da buralara gelip bu telefon niye kasıyor yok bu telefon niye bu oyunu açmıyor diye yaparsınız. O insanlar her kitlenin ihtiyacını bildiği için her yorumu yapabilecek düzeydeler ama sizin gibi olaya böyle dar açıdan bakan insanlar biraz olsun ileriyi düşünmüyor. Buarada insanlar bir nevi yatırım yapıyor 2.500 lira az bir para mı? Öyle olsa git o zaman Casper al çünkü ben onu beğendim. Bir ay sonra görürüm ben seni niye aldım ben bunu derken.
bu g3 degil kardrs kasmaz donmaz

Üst Alt