Mavi Jeans 2010/2011 Sonbahar Kış

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Mavi Jeans 2010/2011 Sonbahar Kış
Bu yılın en belirgin trendi çoraplar. Farklı kalınlık, renk ve farklı yapılarda görebileceğimiz çoraplar giyimde tarzı sevenler için ilginç alternatifler olarak değerlendirilebilecek. Neredeyse izlediğimiz her defilede gördüğümüz çorapları en çok hangi haliyle beğendiğiniz size kalmış fakat kalın yün çoraplar bu kışın en gözdesi olacağını unutmayın. En çok minilerle değerlendirilebilinen uzun çoraplar için artık sınır yok. Gerektiğinde çizmelerin üzerine de taşabilir ya da farklı modelleriyle bir pantalon kadar kadar uzun olabilir.

Sonbahar ve kış ayları yaklaşırken trendlerden haberdar olun. Özellikle spor giyim tutkunu ya da Mavi jeans tutkunu iseniz ünlü markanın 2011 katoloğunu görmelisiniz. Yine rahatlık, yine özgürlük ve elbetteki spor şıklık başlıklarıyla anlatılabilecek Mavi jeans 2011 koleksiyonu klasik tarzından fazla bir şey kaybetmemiş. Üstelikte kadın ve erkek için hazırlanan modeller nerdeyse aynı gibi. Eş giyinmeyi ya da giyimde erkek ve kız olarak ayrılmayı sevmiyor iseniz, Mavi 2011 bakışı sizi oldukça mutlu edebilir.
Mavi Jeans Logo


Mavi jeans’in yeni kataloğunda oduncu gömlekleri, yelekler, örme hırkalar, skinny jean’ler, koyu renk montlar ve atkılar var. Özellikle yılın trendi olan örme hırkalar Mavi Jeans katoloğunda en fazla yer alan parçalardan biri. İster uyum amaçlayın istersenizde sıradışı olmayı deneyin. Mavi’de herkes için bir bakış açıcı mutlaka bulunur.

2011 Sonbahar ve Kış Çorap Modelleri

Belki şaşırtıcı olacak ama en çok kullanılan renk ise beyaz. Bunun yanında çizgili ve renkli tasarım çorap modelleri de bu kışa renk katacak. Örgü, dantel, tül gibi alternatifler kıyafet seçimine uygun olarak değerlendirilebilirken zıt kombinler üzerinde duruluyor. Özellikle kalın örgü çoraplar ile kışı sıcak geçirmek son derece keyifli olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt