Mavi Ekran

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Mavi Ekran
Arkadaslar dun pcmle oyun oynuyordum bir anda bir hata olustu mavi ekran geldi (kisisel bilgisayariniz bir hatayla karsilasti vb.) sonra kapandi bende daha acmadim bugun actigumda 1 dakikada acilan pc yaklasik 7-8 dakikada acildi acildiktan 1 dk sonrada donup kaliyor geri yuklemeyi kullanayim dedim hardiskte hatali bolumler var dedi nasil duzeltebilirim

Karavelaa

Üye
Arkadaslar dun pcmle oyun oynuyordum bir anda bir hata olustu mavi ekran geldi (kisisel bilgisayariniz bir hatayla karsilasti vb.) sonra kapandi bende daha acmadim bugun actigumda 1 dakikada acilan pc yaklasik 7-8 dakikada acildi acildiktan 1 dk sonrada donup kaliyor geri yuklemeyi kullanayim dedim hardiskte hatali bolumler var dedi nasil duzeltebilirim
Hatalı bölümleri bir ihtimal olarak hard reset atarak çözebilirsin.Mavi ekran hatası her şey kaynaklanıyor olabilir.Eğer donmada başladıysa format at kurtul derim.

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
komut isteminden chkdsk komutuyla dikleri kontrol ediyimmi
ama pc ozellikleri cok yuksek
Hatalı bölümleri bir ihtimal olarak hard reset atarak çözebilirsin.Mavi ekran hatası her şey kaynaklanıyor olabilir.Eğer donmada başladıysa format at kurtul derim.
ama format atmak istemiom

Karavelaa

Üye
Ozaman güzel bir virüs taraması yap.Pc sıcaklıklarına bak.Ayrıca mavi ekranda bir hata yazıyodur onu bul yaz buraya bakayım...

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ozaman güzel bir virüs taraması yap.Pc sıcaklıklarına bak.Ayrıca mavi ekranda bir hata yazıyodur onu bul yaz buraya bakayım...
yazmadim ki bir kenara dahada kod gelmedi ama system error gibi birsey diyordu baska forumlarda arastordim bad sector sorunu bunu olusturuyor

Karavelaa

Üye
yazmadim ki bir kenara dahada kod gelmedi ama system error gibi birsey diyordu baska forumlarda arastordim bad sector sorunu bunu olusturuyor
BAD Sector sorunları çok zor çözülür.Bendede sorun vardı.Gelişmiş Hard Reset(Tehlikelidir.HDD kullanılmayacak hale gelebilir) yaptım yine bad sector gözüküyor ama sistemde şuanlık bir şey yok.

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
nasil yani

Karavelaa

Üye
Bad sector eğer büyük değilse XP ile yavaş format seçeneği ile format at bu basitleştirilmiş hard formattır.Yok eğer sorun diskteki sectorlerin içine işlemişse bir şey yapamazsın.Yani suanlik denemek için tek çare format ama hard istiyorsan XP ile yapacaksın.Eğer soruların olursa pmden ulaşabilirsin bana

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
saol

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ben bi chkdsk komutlarini deneyeyim olmadi bilgisayarciya gotururum

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa