Mavi ekran verdirme

Sponsorlu Bağlantılar

KAYIP-ADAM

Üye
    Konu Sahibi
Mavi ekran verdirme
Arkadaşlar yarına gidecek bi ödevim var performans , slayt hazırlamam gerekiyor. akıllı tahtadan sunacağım ama ben ödevi yapamadım :( , Merak ettiğim bir şey var. Flash takarak mavi ekran veya benzeri hata verdirerek bilgisayarın restart atmasını sağlayacak yöntem var mı ? Sınav haftası olduğu için ödevi yapamadım.

Hoca akllı tahtadan hiç bişey anlamıyor zaten ben öğretiyorum. Ödevi yapmış gibi yapıp bilgisayar hata verince haftaya kalmasını sağlamam mümkün mü?

H0lligan

Üye
bi şekilde dosya yı boz :ehe

KAYIP-ADAM

Üye
    Konu Sahibi
bi şekilde dosya yı boz :ehe
bilgisayardan anlarım anlamasına , çöketirim ama ben sisteme kalıcı zarar vermemesini istiyorum. restart atınca düzelecek bir şey. Bunuda daha önce yapmadığım için bilmiyorum :(
neyse cmd ile yapacam artık. restart komudu vererek. Simge ve adı değiştiririm :ehe

inşallah parola istemez :(

H0lligan

Üye
kendi pcinde deneyebilirsin parola isteyip istemediğini :ehe
bizde de performans vardı slayt olarak
meslek gelişim dersi için di
internetden pdf sini alıp copy paste yaptım önemli yerler için notlar aldım farklı anlatım yaparak 90 aldım daha iyisi çıkmazsa daha sonra 100 olacak o :ehe :ehe

KAYIP-ADAM

Üye
    Konu Sahibi
kendi pcinde deneyebilirsin parola isteyip istemediğini :ehe
bizde de performans vardı slayt olarak
meslek gelişim dersi için di
internetden pdf sini alıp copy paste yaptım önemli yerler için notlar aldım farklı anlatım yaparak 90 aldım daha iyisi çıkmazsa daha sonra 100 olacak o :ehe :ehe
çok iyi fikir verdin en iyisi böle yapmak bazı yerleri düzenlerim hiçbirşey anlamaz :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt