GreaTH
Üye
-
Konu Sahibi
-
Normal yazın bende fansız ekran kartımı yakmıştım aynı sen gibi ekranda yeşil kırmızı gibi çizgiler çıktı meğer üstündeki ramler yanmış bide benimki üstünde yumurta kırsan pişecek kadar sıcaktıEvet fansiz Ve sunu fark ettim 2 dk pc calismasiyla ekran karti Daha oncesine Kadar daha Cok isinmaya BasladiBide 8 Yillik bir ekran karti kullandim dusun O sorun cikarmazken. Yeni Bir ekran karti aldim fansiz yaklasik 8 ay Oldu O sorn cikardi ilginc
Ekran kartı alcan başka çare yokBazen Pc ilk acildiginda 1 kere tik sesi Verirken bazen vermiyo ve Ekrana goruntu gelmiyorPc Format atmayi dusunuyorm ama Yarida kalip hic acilmaz diye korkuyorm. + Pc den surekli Bipp Sesi geliyor Anlamiyorum neden oldugunu . Ekran kartinin sicakligini Baktigimda dusus oldu ama Pc yine Acilmiyor res atiyor. Bi ara Hatta 1 Saat Pc acik durdu hic ellemedim Ve Pc ye oturdugumda Bi islem yaptim Ve Hemen Cizik cizik ekran verip Res cekti Ve bipp sesi vermeye basladi Bu sorunun cozumu Varmidir acaba .
Ekran kartı alcan başka çare yok
Dene bakalım anakartı yada slotu yakmada bi dünya masraf çıkar.Anladim Zaten Bip sesi verdiginde Ekran kartini Biraz kurcaladigimda Biplemiyodu ve aciliyodu Demekki Karttan . Tam emin olmak icin bi tanidiktan ekran karti takmak sart bakalimHatta soyle Bisey yapicam eski ekran kartimi takicam bakalim aynisi olucakmi eskisi Yanmisti Ve ekranda cizgiler vardi Ama Masaustu Bios felan Gorunuyordu Mavi mavi
Dene bakalım anakartı yada slotu yakmada bi dünya masraf çıkar.
Bence baktın olmuyo at çöpe zaten pc toplucaksan fiyatlarda uygun.Oyle Bise Olursa Direkt Cope atarimZaten 8 yillik pc cok cektim Bu pc den Islemci faninin Ayaklari koptu ve Sabitlenmiyordu Abim Gitmis japonlamis Simdi hic acilmiyor Fani Macun Hicmi hic degistirmedim Zaten dahada degistiremem Japon cikmaz
anakart ve ram olabilir işlemci olsa hiç açılmaz bios ekranında kalırEkran kartin Sogutucu Varmis degisik. markasi Ati Radeon HD 5450 sapphire ama Pek fayda etmiyordur sanirimMalesef Diger ekran kartini takincada ayni Sorun Ve surekli bip sesi . Ramlerden Olurmu acaba Veya islemci
ne yaptin abi sen cpu eritmisintemal macunu 2 ayda bir degistir benceSorun Cozuldu Kasada hic bir problem Yokmus Islemci Asiri isindigi icin Pc Kapaniyormus Termal macun sart sanirim ilk defa degiscek 8 Yil sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?