ozakin70
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben misrofost kullanıyorum kocaman mouse pili çabuk bitmiyor. Klavyede mikrosoft pili yakında 1 yıl olacak hala bitmedi.
bence kablolu tercih etmelisin, kablo zorluk çıkarmaz ki hem pil derdi de olmaz. A4 tech iyidir bu konuda tabi Microsoftta olur.
Microsoft wiriles desktop 2000
Bana mouse gerek sadece bide bunun yorumlarini okudum mouse dan kimse memnun degil takilmalar donmalar oluyormus surekli
bende hiç bir sorun olmuyor. Ben monitör yerine televizyon kullanıyorum uzaktan bakmam lazım 3 metre uzaktan kullanıyorum hiç bir takılma olmuyor. Sadece mouse alacaksan oyuncu mousesi alabilirsin.
- - - Eklendi - - -
Bide tek bir mouse için 150tl fazla bence gerek yok o kadarına
Diyorsun teknoloji sans isi derler ama tipini begenmedim
paraya gelince salladim fiyat onemli degil maximum 150 diye
zaten yilda enaz 2 kere dgistiriyorum cok yogun kullandigim icin bu sefer tak etti artik almisken iyi olsun uzun kullanayim
apple in mouse u nasil bilgisi olan var mi kablosuz olan
apple mouse'u hakkında hiç bi fikrim yok hatta applenin mouse'unun olduğunu ilk defa senden duydum.
Baktım. K55vj sx077d ye yakışmaz bence.
Ewt bende uyumlu olsundiye asus bx700 alacak gibiyim hem bluetoot kullaniyor usb takmadan rahat
Sen beğendiysen şimdiden hayırlı olsun ama bende gene yakışmaz sx077d ye. Gaming mice baktınmı.
Şimdiden hayırlı olsun. Pc'den memnunmusun?
mause dedinmi logitech konuşur. bende m325 var günde 15 saat kullanılıyor 6 ay pili gidiyor.
sende şuna bak derim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?