Matsu Telefonla Mesaj Gönderemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

atombilgisayar

Üye
    Konu Sahibi
Matsu Telefonla Mesaj Gönderemiyorum
matsu telefonla mesaj gönderemiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

djtanem

djtanem

Üye
Arkadaşım , Benimde Aynı Sorun Başıma Geldi , SC Adres , Yani Mesaj Ayarlarında orda Örneğin aveanınki :+905598008000 , Bu Bağzen Yanlışlıkla Nasıl Oluyosa Değişiyo Ve Rehberindeki Bir Kişinin Numarası Geçiyo onu Düzeltince Sorun Ortadan kalkacaktır , Tabi Sorun O Yüzden Kaynaklanıyosa 1 İhtimal ;)

silop_kms

silop_kms

Üye
Arkadaşım , Benimde Aynı Sorun Başıma Geldi , SC Adres , Yani Mesaj Ayarlarında orda Örneğin aveanınki :+905598008000 , Bu Bağzen Yanlışlıkla Nasıl Oluyosa Değişiyo Ve Rehberindeki Bir Kişinin Numarası Geçiyo onu Düzeltince Sorun Ortadan kalkacaktır , Tabi Sorun O Yüzden Kaynaklanıyosa 1 İhtimal ;)
evet haklı mesaj merkez nosu değişmiş olabilir

Odysseus

Odysseus

Üye
Matsu markasını nereden buldun arkadaşım. Çin malı alırken daha fazla rağbet gören telefonları tercih edin. Ayrıca konu açmışsın ama bir açıklama yazsaydın. Mesaj gönderemiyorum. Sarı çizmeli mehmet ağa. Ne sorun var nasıl gönderemiyor bunları yazsan işimiz kolaylaşacak

aliarda55

aliarda55

Üye

(TURKCELL İÇİNDİR)
Hem Hazır Kart, hem de faturalı hat sahiplerinin kullanabileceği bir servistir. Yeni SIM kartların kısa mesaj ayarları otomatik olarak yapılmaktadır. Eğer telefonunuzun kısa mesaj ayarları yapılmamışsa bu ayarları kendiniz de yapabilirsiniz. Ayarlarınızı sadece bir defa yapmanız yeterlidir. Mesaj ayarlarınızı yapmak için telefonunuzun Mesajlar menüsünden Mesaj Merkezi Numarası bölümüne, Turkcell hatlar için +905329010000, Hazır Kartlı hatlar için +905359010000 yazınız. Yine aynı menüden Mesaj tipini standart / yazı ve mesaj geçerliliğini maksimum olarak belirlediğinizde ayarlarınız tamamlanır.

Telefon menüsünde Mesajlar bölümünden Mesaj Yaz/Yeni Mesaja girin.
Mesajınızı yazın.
Mesajınızı yazdıktan sonra Seçeneklere girerek Gönderi seçin.
Mesajı göndermek istediğiniz telefon numarasını yazın ve Tamama basarak mesajınızı gönderin.
Turkcell faturalı hat kullanıcıları için yurt içine gönderilen her mesajın servis ücreti 0,19 YTL, yurtdışına gönderilen her mesajın servis ücreti ise 0,285 YTLdir. (Fiyatlar KDV dahil, ÖİV hariçtir)

Turkcell Hazır Kart kullanıcıları için yurtiçine gönderilen her mesajın servis ücreti 2 kontör, yurt dışına gönderilen her mesajın servis ücreti ise 3 kontördür.:evet::evet: + rap pls arkadasim (TURKCELL İÇİNDİR)

--------------- Ekleme ---------------

VODAFONE MESAJ MERKEZ NUMARASI: +90 542 980 0033

TURKCELL MESAJ MERKEZ NUMARASI:
+905329010000

AVEA MESA MERKEZ NUMARASI:+905598008000

:evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet:

haticem_m

Üye
evt banada oldu banada ayrdıım edrmisiniz turkcell kullanıyorum ama sms merkezini bulamıyom sizin dediğinize göre o nerede lütfen yardım

--------------- Ekleme ---------------

lütfen yardıma ihtiyacım varrrrrrrrrr

EMİN.ALTUN

EMİN.ALTUN

Üye
mesajlar, mesaj ayarları profilden 2.de bulunan merkez numarası arkadaşım...

çikto

Üye
ya arkadaşlar ben 5200 telefon kulanıyom hareketli tema yüklermisiniz

Üst Alt